04-08-2017، 20:11
(04-08-2017، 19:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه ببین من همچین حرفی نزدم که بدبختی و .. فقط برام عجیب شد !
چون با افراد زیادی مثل تو در ارتباط بودم که حتی مشهد زندگی میکردن و یک بار هم پاشون رو توی حرم نذاشته بودن ..
اما خب اگه یادت باشه گفتم خیلی خوبه چرا تا صبح نموندی حرم برگشتی گفتی اگه دوستام نبودن میموندم ..
اینجور افراد من زیاد دیدم و برام عجیب نیست اما اینکه در عین اعتقاد نداشتن به چیزی یجورایی اعتقاد وجود داشته باشه برام عجیبه .
منظورم از اینکه اعتقادات ضعیفه این نبود که چرا به امام اعتقاد نداری ، منظورم این بود که چطور وقتی اعتقاد نداری میری حرم .. انگار وسط یه دو راهی چیزی ..
مثل همیشه اینه برخوردت !! فکر میکردم میدونستی دخالت نمیکنم تو کارت فقط این سوال برام ایجاد شد ..
بحثای اعتقادی همیشه واسم یه دوراهی بوده که نتونستم بینشون انتخاب کنم و باهاشون مشکل داشتم و دارم. واسه همینه که ترجیح دادم راه خودمو برم و زیاد جدی نگیرمش. منکر این قضیه ام نیستم.
ولی من اگه دوس دارم تا صبح بمونم اونجا واقعاً بخاطر اعتقاداتم نیست! واقعاً نیست. اینکه یه شهر 24 ساعته باشه چیزیه که همه جا نمیتونی تجربش کنی و فقط میخواستم ازش استفاده کنم.
اگه پامو میذارم توی اون شهر یا پا به پای رفقا میرم حرم، دلیل نمیشه دست به دعا برم و منتظر حاجت باشم!! میگیری که؟
__
خودت میدونستی که اگه "فقط" سوال واست پیش اومده بود اینجا جای مطرح کردنش نبود...
الانم منتظرم یه جوگیر بیاد بگه اینا داشتن دعوا میکردن.
فعلاً.