امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

خوش به حالتون
آگهی
(04-08-2017، 17:45)Bahar ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=226766

لینک تالار تصاویر دخترونه .
مرسی عزیزم خیلی ممنون
رنگ خاموشـے در طرح لب است
بانگـے از دور مرا می خواند
لیک پاهایم در قیر شب است
رخنه اے نیست در این تاریکـے
در و دیوار به هم پیوسته
سایه اے لغزد اگر روی زمین
نقش وهمـــے است ز بندے رسته
نفس آدم ها
سر بسر افسرده است
سہـراب سپهـرے
 سپاس شده توسط Bahar ♡
(04-08-2017، 17:55)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2017، 17:45)Bahar ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=226766

لینک تالار تصاویر دخترونه .
مرسی عزیزم خیلی ممنون

خواهش می کنم گلم ♡
¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ 122
این بی اعتقاد بودنم خوب ابزار شوآف شده ها.
گاهی اوقات حسودیم میشه به اینایی که باور دارن. حس خوبی باید داشته باشه که بدونی یکی همیشه هواتو داره.
 سپاس شده توسط Faust ، -Demoniac-
(04-08-2017، 18:48)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاهی اوقات حسودیم میشه به اینایی که باور دارن. حس خوبی باید داشته باشه که بدونی یکی همیشه هواتو داره.

جمله ی اول و دومت تناقض داره از نظر من .

شایدم من اشتباه متوجه شدم !

مگه میشه آدم به جایی که اعتقاد نداره سفر کنه ؟
 سپاس شده توسط Wanton ، -Demoniac-
(04-08-2017، 19:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحات قبل رو بخون.
__
مگه هرکس میره مسافرت بخاطر اعتقاد میره؟ صرفاً به عنوان یه مسافرت بهش نگاه می‌کردم نه بیشتر!
که اتفاقاً کُلش واسم درگیری با افکار و باورای بقیه بود.
چون واسه ی رفقا جنبه ی زیارتی داشت بیشتر. هرچند از همون قبل بهشون گفته بودم که واسه ی این مسائل رو من حساب نکنن. ولی با این حال و جدا از همه این بحثا اکثراً کنارشون بودم.
 سپاس شده توسط Faust
(04-08-2017، 19:20)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2017، 19:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحات قبل رو بخون.
__
مگه هرکس میره مسافرت بخاطر اعتقاد میره؟ صرفاً به عنوان یه مسافرت بهش نگاه می‌کردم نه بیشتر!
که اتفاقاً کُلش واسم درگیری با افکار و باورای بقیه بود.
چون واسه ی رفقا جنبه ی زیارتی داشت بیشتر. هرچند از همون قبل بهشون گفته بودم که واسه ی این مسائل رو من حساب نکنن. ولی با این حال و جدا از همه این بحثا اکثراً کنارشون بودم.

دقیقاً از کدوم صفحه شروع کنم ؟ 
_

نه کسی بخاطر اعتقاد مسافرت نمیره ! ولی خب مشهد شهریه که همه یه دلیل دارن برای سفر کردن به اونجا .. و اون هم اما رضاست !

اسمش هم روشه سفر زیارتی .. وگرنه برای مسافرت که شهرای خیلی قشنگتری هم هست ! 

من اگه به چیزی اعتقاد نداشته باشم ازش دور میشم نه اینکه بهش نزدیک شم و مثل بقیه بخوام برم زیارت کنم واقعاً خنده داره ..

انقدر اعتقادات ضعیفه ؟ حالا هر اعتقادی که داری .. 
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(04-08-2017، 19:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقاً از کدوم صفحه شروع کنم ؟ 
_

نه کسی بخاطر اعتقاد مسافرت نمیره ! ولی خب مشهد شهریه که همه یه دلیل دارن برای سفر کردن به اونجا .. و اون هم اما رضاست !

اسمش هم روشه سفر زیارتی .. وگرنه برای مسافرت که شهرای خیلی قشنگتری هم هست ! 

من اگه به چیزی اعتقاد نداشته باشم ازش دور میشم نه اینکه بهش نزدیک شم و مثل بقیه بخوام برم زیارت کنم واقعاً خنده داره ..

انقدر اعتقادات ضعیفه ؟ حالا هر اعتقادی که داری .. 

همین دو سه صفحه قبل.
__
اعتقاداتم ضعیف نیست. حالا چون به چیزی که شما اعتقاد داری باور ندارم دلیل نمیشه که بدبخت و بی هدف و سرافکنده باشم!
من به همه مسائل همچین دیدی دارم. نه فقط مسافرت! اگه واسه ی شما سفر مذهبیه، از فضای مذهبیش لذت ببر! واسه ی بنده ای که نیست، بخاطر تفریحاتش میرم! حالا چرا اینجا؟ چون بچه ها انتخاب کردن.
تا حالا دو کلام با یه نفر بحث نکردم که اعتقاداتشو به رخ نکشه یا بخاطر اعتقاداتش خودشو سر ندونه! من همینم که هستم و دوست ندارم تغییری توش ببینم. شما هم همین باش! نمیشه همینطوری در کنار هم ادامه بدیم؟
اگه حرفی، حدیثی، آیه ای، چیزی در ادامه این حرفا هست، نه اینجا، و نه خصوصی نفرست. چون واقعاً علاقه ای به شنیدنش ندارم.
 سپاس شده توسط Faust ، -Demoniac-
(04-08-2017، 17:37)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا به مشهد حسی ندارید؟ ._.

من چون سنیم اعتقادی ندارم حالا سهند رو نمیدونم
قصد بیاحترامی به اعتقادتون ندارما Wink هرکی میتونه سلیقه ودین مخصوص خودشو داشته باشه

(04-08-2017، 18:48)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی یجوری فکر میکنه دیگه
خداهمیشع هوامونو داره فقط هم اون مهمه
(04-08-2017، 19:42)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دو سه صفحه قبل.
__
اعتقاداتم ضعیف نیست. حالا چون به چیزی که شما اعتقاد داری باور ندارم دلیل نمیشه که بدبخت و بی هدف و سرافکنده باشم!
من به همه مسائل همچین دیدی دارم. نه فقط مسافرت! اگه واسه ی شما سفر مذهبیه، از فضای مذهبیش لذت ببر! واسه ی بنده ای که نیست، بخاطر تفریحاتش میرم! حالا چرا اینجا؟ چون بچه ها انتخاب کردن.
تا حالا دو کلام با یه نفر بحث نکردم که اعتقاداتشو به رخ نکشه یا بخاطر اعتقاداتش خودشو سر ندونه! من همینم که هستم و دوست ندارم تغییری توش ببینم. شما هم همین باش! نمیشه همینطوری در کنار هم ادامه بدیم؟
اگه حرفی، حدیثی،  آیه ای، چیزی در ادامه این حرفا هست، نه اینجا، و نه خصوصی نفرست. چون واقعاً علاقه ای به شنیدنش ندارم.

نه ببین من همچین حرفی نزدم که بدبختی و .. فقط برام عجیب شد !

چون با افراد زیادی مثل تو در ارتباط بودم که حتی مشهد زندگی میکردن و یک بار هم پاشون رو توی حرم نذاشته بودن .. 

اما خب اگه یادت باشه گفتم خیلی خوبه چرا تا صبح نموندی حرم برگشتی گفتی اگه دوستام نبودن میموندم .. 

اینجور افراد من زیاد دیدم و برام عجیب نیست اما اینکه در عین اعتقاد نداشتن به چیزی یجورایی اعتقاد وجود داشته باشه برام عجیبه .

منظورم از اینکه اعتقادات ضعیفه این نبود که چرا به امام اعتقاد نداری ، منظورم این بود که چطور وقتی اعتقاد نداری میری حرم .. انگار وسط یه دو راهی چیزی ..

مثل همیشه اینه برخوردت !! فکر میکردم میدونستی دخالت نمیکنم تو کارت فقط این سوال برام ایجاد شد ..
 سپاس شده توسط Wanton ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان