امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه 312¤

این قوزمیت چرا دروغ میگــــــه؟؟

عامو کمبود عاطفیـــــ داری میـــــگی دختری؟

عجباااSmile
❤❤❤❤❤❤
 سپاس شده توسط nazanin 78
آگهی
(01-08-2017، 13:55)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:53)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:51)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:49)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:46)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهنم:|
حیفه ... ...ت
بی ادب:|

دیگ به دیگ میگه من ماکروفرم

ندزدنت بامزه:|

تو مراقب خودت باش
بچه دزد تازگیا زیاد شده
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
(01-08-2017، 13:57)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:55)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:53)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:51)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:49)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیفه ... ...ت

تو مراقب خودت باش
بچه دزد تازگیا زیاد شده
خوبه هم سنیم:|
منوبدزدن ک توب فنامیری:|
نگران نباش مراقبم.
¤گفتگو آزاد نسخه 312¤ 102
(01-08-2017، 13:59)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:57)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:55)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مراقب خودت باش
بچه دزد تازگیا زیاد شده
نگران نباش مراقبم.

بزرگی به سن نی
به عقله که تو ازش بی ...!
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
 سپاس شده توسط [ SouL ]
(01-08-2017، 14:00)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:59)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مراقب خودت باش
بچه دزد تازگیا زیاد شده
نگران نباش مراقبم.

بزرگی به سن نی

بارامکتشف:|
بذاخودکاربیارم یادداشت کنم این سخن بزرگانو..
اهای پسرهـ

یواشــــــ تر حواستــــــ باشــــه
❤❤❤❤❤❤
(01-08-2017، 13:57)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجباااSmile

کمبود عاطفی نداره:|
کخ زیادی داره..
(01-08-2017، 14:01)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 14:00)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:59)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مراقب خودت باش
بچه دزد تازگیا زیاد شده
نگران نباش مراقبم.

بزرگی به سن نی

نکته کنکوریه لامصب
همین نکات رو بیرون 30 تومن میفروشن ولی من بخاطر عبرت گرفتن شما جاهلان مجانی اراعه میکنم
(01-08-2017، 14:02)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 13:57)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجباااSmile

کمبود عاطفی نداره:|
کخ زیادی داره..
جامعــــــه شرم میکنه با چنینــــ ادمای:ا
❤❤❤❤❤❤
(01-08-2017، 14:03)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2017، 14:01)nazanin 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مراقب خودت باش
بچه دزد تازگیا زیاد شده
نگران نباش مراقبم.

بزرگی به سن نی

نکته کنکوریه لامصب
همین نکات رو بیرون 30 تومن میفروشن ولی من بخاطر عبرت گرفتن شما جاهلان مجانی اراعه میکنم

ب قول خودت حالاکوتاکنکور:|
اراعت مال خودت:||
شب بکش روت سرمانخوری...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان