امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰

(10-07-2017، 13:43)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:33)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گفتگو ازاد همه چی ازاده!!! مزخرف هم نبود جالب بود شما از نظر خودت داری میگی

پس بهتره به قوانین یه نگاهی بندازی !

خب بهرحال تو هر سنی یه چیزی جالب بنظر میرسه از نظر افراد ! ((:
تو قوانین ننوشته گذاشتن چیزایه جالب خلافه تو همچین چیزی میبینی اونجا؟!!!!
بعضیا میخان بگن خیلی خفنن بخاطر اون گیر میدن اینجا یه مدیر ناظم هس لازم نیس کاربر معمولی چیزی بگه مدیرا خودشون میدونن
تو قوانین ایجاد درگیری هم خلافه !!!

تاریخ عضویت آپریل ۲۰۱۷

(:
قبلا خودشون مدیر ناظم بودن ..
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، IM JUST TIRED ، Faust
آگهی
(10-07-2017، 13:40)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:33)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:16)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نشانه های آخر الزمان :|  ▼
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/65.png

برای جالب بنظر رسیدن لطفاً اینجور مزخرفات رو نپرونید !

داداچ بارها تو انجمن و بخش مشکلات گفته شده:/ 
دگ جالبی نداره :/

بارها شده من رفتم صفحه اصلی انجمن تو پروفایل صابر در اومدم :/
ولی از نظر من جالبن

(10-07-2017، 13:44)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:43)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بهتره به قوانین یه نگاهی بندازی !

خب بهرحال تو هر سنی یه چیزی جالب بنظر میرسه از نظر افراد ! ((:
بعضیا میخان بگن خیلی خفنن بخاطر اون گیر میدن اینجا یه مدیر ناظم هس لازم نیس کاربر معمولی چیزی بگه مدیرا خودشون میدونن

تاریخ عضویت آپریل ۲۰۱۷

(:
قبلا خودشون مدیر ناظم بودن ..

مهم اینکه الان عادین

من دنبال درگیری نیسم همون اول یکی پاپیچم شد بجای اون من بن شدم!!! فهمیدم اینجا پارتی بازیه رفتم فعلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ 193
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(10-07-2017، 13:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:16)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نشانه های آخر الزمان :|  ▼
http://dl.akskhor.ir/uploads1/65.png

برای جالب بنظر رسیدن لطفاً اینجور مزخرفات رو نپرونید !
لازم نیس به مضخرفاتِ من پاسخ بدین، مادمازل !
 سپاس شده توسط ali.... ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_

میدونی ! سنت نمیرسه به این که بدونی قبل همینا من ناظم اینجا بودم !

پس لازم نیست که بخوای این چیزارو به من یادآوری کنی !

یه مشت آدم بیکار میان هر چیز مزخرفی رو به امام زمان ربط میدن از نظر تو جالبه واقعاً ؟

خوبه ((:
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، امیر‌حسین ، Mr. Potato Head ، ❤уαѕαмιη❤
اقا غلط کردم من اصن

سپاس شده توسط _._hnw_._ ، _Lσѕт_
(10-07-2017، 13:46)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزانه افراد زیادی اینجا مزخرف میگن که اصلاً دلیلی نداره پاسخ بدم ! نه دیگه اینو نمیشه تحمل کرد ((:

شاید شما اعتقاد نداری به اینجور چیزها اما به اعتقادات بعضی ها برمیخوره و قابلیت " نقل قول " هم وجود داره ..

(10-07-2017، 13:46)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا غلط کردم من اصن

موضوع به شما مربوط نمیشه اصلاً .
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، IM JUST TIRED ، ❤уαѕαмιη❤
(10-07-2017، 13:46)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی ! سنت نمیرسه به این که بدونی قبل همینا من ناظم اینجا بودم !

پس لازم نیست که بخوای این چیزارو به من یادآوری کنی !

یه مشت آدم بیکار میان هر چیز مزخرفی رو به امام زمان ربط میدن از نظر تو جالبه واقعاً ؟

خوبه ((:

شما بچگیتو اینجا گذروندی دقیقا همون روزایی که من داشتم تو دنیایه واقعی راهو چاهو یاد میگرفتم نه اینکه بیام تو دنیایه مجازی الکی شعار بدم یا مغرور بشم شرط دنیایه واقیعه که بیای توش میفهمی هیچکدوم از اینایی که اینجا یاد گرفتی به دردت نمیخوره Wink فعلا
(10-07-2017، 13:49)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 13:46)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزانه افراد زیادی اینجا مزخرف میگن که اصلاً دلیلی نداره پاسخ بدم ! نه دیگه اینو نمیشه تحمل کرد ((:

شاید شما اعتقاد نداری به اینجور چیزها اما به اعتقادات بعضی ها برمیخوره و قابلیت " نقل قول " هم وجود داره ..

(10-07-2017، 13:46)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا غلط کردم من اصن

موضوع به شما مربوط نمیشه اصلاً .
بله چشم://

@αρнσтιc

در خَفا ب سر میبری 2chw
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، Faust ، Berserk ، _Lσѕт_
(10-07-2017، 13:51)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بچگیتو اینجا گذروندی دقیقا همون روزایی که من داشتم تو دنیایه واقعی راهو چاهو یاد میگرفتم نه اینکه بیام تو دنیایه مجازی الکی شعار بدم یا مغرور بشم شرط دنیایه واقیعه که بیای توش میفهمی هیچکدوم از اینایی که اینجا یاد گرفتی به دردت نمیخوره  Wink  فعلا

فکر میکنم من و همه ی کسانی که قبل از من اینجا بودن و الان رفتن یه زمانی برای گذروندن وقتشون اینجا فعالیت میکردن !

به نکته ی خوبی اشاره کردی ! بچگیم اینجا بود .. مثل بقیه و الان هم شما ! ((:

بهرحال وقتی آدم بزرگ میشه متوجه برخی مسائل میشه .
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 111 مهمان