10-07-2017، 13:09
(10-07-2017، 12:55)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وابسته؟ بیخی توروخدا کی میخواد وابسته من شه؟؟ کسی که دنیامو ریختم به پاش وابستم نشد رفت ازدواج کرد اونوقت یکی تو چت میخواد وابسته من شه؟؟
(10-07-2017، 12:50)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:301:اگ دلت پیش کس دیگ ای گیره سعی نکن بخاطر اینکه از تنهایی دربیای یکی دیگ رو وابسته خودت کنی بعد ولش کنی
(10-07-2017، 12:49).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب منم هنوز دلم پیش یکه دیگست ولیی خب تنهایی رو دوس ندارم
(10-07-2017، 12:44)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2017، 12:43).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حتما بهش گفتی بیا من داداشت شم تو ابجیم ن؟! :|
نه فقط پرسیدم سینگلی؟:|
دخترای اینجا سینگل هم باشن باز دلشون پیش یکی گیره....
+
اینم برات تجربه باشه ک دیگه بیخودی ب پ.خ دخترا نری....
بعضیاشون پا میدن :|
:|