امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰

(05-07-2017، 17:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:45)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه مقام اینجا چه اهمیتی داره جز دردسر برای خودت!
یا باید یکی مثل من.باشه کلا مازوخیزم فلش داشته باشه 

درسته ارزش مادی نداره .. اما حداقل ارزش سرگرم شدن داره !

خود من هم وقتی سنم کمتر بود تلاش کردم برای رسیدن بهش ..

ایناهم مثل من و شما ((:
واقعا با مقام سرگرم میشه شد؟!
من هیچ لذتی داخلش نمیبینم !
صابر گفت برگرد اومدم وگرنه دوسال نبودم از بالاترین جا گذاشتم و رفتم 
شاید نگاهامون متفاوته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Faust ، _Lσѕт_
آگهی
(05-07-2017، 17:48)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:34)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:24)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقته کلش کلنزو رویالو باز نکردم :|
کلنز 90 بودم انگار
رویال 10
تبلت نداری؟ :|
نسخه اندرویدشم هست!
فوقش تو میای وصل میشی! چارتا موزیک لایتَم برات پلی میدادم :V
صفحش تریجیها بزرگ باشه ._.
مانیتور خوب نمایش داده شه!
کش ۱۲۰ بودم فک کنم..
رویال هم ۱۰ام...

نه :|||

صبر کن دیگ. دوروز... موزیکا فاسد نمیشن ک :||

تازه دیس ترک نیموش به حصین و  اهنگ چپه حصین هم اضافه کردم ‎;D
بازیایِ تحتِ وِب :|
گُرز مثلا
تراوین..
...
.. :|
کارِ خوبی کردی :|
آهنگ خوندنه بدون موزیک ، عین تلاش برای هل دادنه تانک میمونه :| ! ( هر چقدرم زور بزنی،کاری از پیش نمیبری ) مخصوصا آهنگای حصین که اصل کار موزیکشه خود متن خوندنش وَزنِ خاصی نداره!
تاحالا توجه کرده بودی؟ :|
اشاره به لایوعه چَپه :V

تراوین رو پایه ام...سرور جدید شروع شد بگو با هم استارت کنیم..!!
من رومن بازم ‎;D
+
حصین تکست هاش وزن نداره ؟! :|||
بیخیال مشتی :||
تکست اهنگ خفن توی همین فن پیج کاغذ هست..ی نگا بنداز...
جریان رپ کردنش و مفهومش رو بیخیال...از نظر ادبیهم بهش نگا کنی چیزی کم و کسر نداره :||

خخخ...لایو نیموش..یا بهتره بگم نیم_موش خطاب ب خصین و فَن هاش بود...
( چقد هم خراب کرد :| )
لایو چپه هم بَک حصین بود ب نیم موش : )
باشه خوبه، من شرمندم :||
تراوین اعصاب میخواد!
یه هفته میشینی کلی وقت میزاری یهو یه انسان خوبی میاد میزنه جَمِت میکنه کلا D:
گول بنظرم بهتره نسبتا از بقیشون
متعادله!
حاج کوروش  فعلا D:
ما یه زمانی بچه بودبم..پول تو جیبیمون رو پِدر میداد...تومن تومن سِکه میخریدیم تو بازی همه رو با هم جمع میکردیم 35
تا چند هفته مدال تاپ مهاجمین هفته مال من بود ‎;D
الان دیگ خودمون شاغل شٌدیم واقعا سوز داره پول بدیم برای یه بازی :||

گول دفه..اگ گول برمیداری باید طرفت حتنا توتن برداره...تکمیل بشن..

خدافس ‎=)‎
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(05-07-2017، 17:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب واقعا ارزششو نداره بخوای وقت بذاری 

اوهوم ولی تو به بخش شیرین بحث تو تیم نرسیدی cof ..

فقط برای تجربه کردن خوبه !

دیگه از بحث کردن خوشم نمیاد خدا شاهده :/ 
هر حالت و مدلیش حالمو بهم میزنه  ggre
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ 84
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Faust ، _Lσѕт_
(05-07-2017، 17:49)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوففففف :| 
صلوات ختم کنید :| 
بابا به خدا کوتاه اومدنم لذت داره :| 
من فقط با بوس کوتاه میام20
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط esiesi ، _Lσѕт_
(05-07-2017، 17:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:48)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:34)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کش ۱۲۰ بودم فک کنم..
رویال هم ۱۰ام...

نه :|||

صبر کن دیگ. دوروز... موزیکا فاسد نمیشن ک :||

تازه دیس ترک نیموش به حصین و  اهنگ چپه حصین هم اضافه کردم ‎;D
بازیایِ تحتِ وِب :|
گُرز مثلا
تراوین..
...
.. :|
کارِ خوبی کردی :|
آهنگ خوندنه بدون موزیک ، عین تلاش برای هل دادنه تانک میمونه :| ! ( هر چقدرم زور بزنی،کاری از پیش نمیبری ) مخصوصا آهنگای حصین که اصل کار موزیکشه خود متن خوندنش وَزنِ خاصی نداره!
تاحالا توجه کرده بودی؟ :|
اشاره به لایوعه چَپه :V

تراوین رو پایه ام...سرور جدید شروع شد بگو با هم استارت کنیم..!!
من رومن بازم ‎;D
+
حصین تکست هاش وزن نداره ؟! :|||
بیخیال مشتی :||
تکست اهنگ خفن توی همین فن پیج کاغذ هست..ی نگا بنداز...
جریان رپ کردنش و مفهومش رو بیخیال...از نظر ادبیهم بهش نگا کنی چیزی کم و کسر نداره :||

خخخ...لایو نیموش..یا بهتره بگم نیم_موش خطاب ب خصین و فَن هاش بود...
( چقد هم خراب کرد :| )
لایو چپه هم بَک حصین بود ب نیم موش : )
باشه خوبه، من شرمندم :||
تراوین اعصاب میخواد!
یه هفته میشینی کلی وقت میزاری یهو یه انسان خوبی میاد میزنه جَمِت میکنه کلا D:
گول بنظرم بهتره نسبتا از بقیشون
متعادله!
حاج کوروش  فعلا D:
ما یه زمانی بچه بودبم..پول تو جیبیمون رو پِدر میداد...تومن تومن سِکه میخریدیم تو بازی همه رو با هم جمع میکردیم 35
تا چند هفته مدال تاپ مهاجمین هفته مال من بود ‎;D
الان دیگ خودمون شاغل شٌدیم واقعا سوز داره پول بدیم برای یه بازی :||

گول دفه..اگ گول برمیداری باید طرفت حتنا توتن برداره...تکمیل بشن..

خدافس ‎=)‎
راستی، اگه نبودم، میخوام یه قول بدی بهم .. :V
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_
(05-07-2017، 17:56)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

20
ولی انصافا هیچ جوره نمیتونم اینو بوس تصور کنم :| 
چطور ب این نتیجه رسیدی ؟ :| 
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Faust ، _Lσѕт_
(05-07-2017، 17:51)SOGOL.NM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم
منم سوگل قبلی Undecided

سلامم
نگو ک رمزت یادت رفته!!!!
Channel
 سپاس شده توسط SOGOL.NM ، _Lσѕт_
(05-07-2017، 17:55)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ..

آنلاین شده بودم نمیتونستم آوتار عوض کنم cof
(05-07-2017، 17:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:56)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

20
نمیدونم ولی هرجوری نگا میکنم داره تلاش میکنه نفر مقابلو بزور بوس کنه دیگه اونم بیهوشه!-!
Channel
(05-07-2017، 17:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:55)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ..

آنلاین شده بودم نمیتونستم آوتار عوض کنم cof
منم حال ندارم عوض کنم :| 
(05-07-2017، 17:58)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2017، 17:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

20
نمیدونم ولی هرجوری نگا میکنم داره تلاش میکنه نفر مقابلو بزور بوس کنه دیگه اونم بیهوشه!-!

تکبیر :| 
 سپاس شده توسط Faust ، Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان