05-07-2017، 15:03
(05-07-2017، 14:50)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2017، 14:44)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2017، 14:41)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم اینه که ازشدت گرما پختیم آخه کولرمون خراب شده
(05-07-2017، 14:38)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2017، 14:33)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای من فدای اون چال گونه هات بشم که به بابای بی خاصیتت رفته ! ۰_۰
پی کنکور سگ مصب بودم ! ۰_۰
ننه ام نمی زاشت بیام !
خدا نکنه ننه ! ۰_۰
دلم منم برات تنگ شده بود عخشم !
سودا ؟ لامصب بیا ببین بچه مون قد کشیده ! : |
^__^
چخبرا ؟
ههههههههههههه
کی مگه کنکورمیدی؟
خبرسلامتی گرمه هوا می پزیم الان درحال پختنیم
خب آره !
فلن اومدین خدمتتون ! ؛ )
چی می پزین ؟ آدرس میدم دخملم پستش کنه D :
دیروزداشتم لواشک درست میکردم جات خالی
آدرس بده اوناروپست کنم
دست رو دلم نزار که خونه !
کولر ما صدای قناری میده ! ^__^
اوخی ! لواشک درست میکردی ؟
سودا در به در بیا ببین دخدرم یه پا کد بانوعه ! ^__^
بخور جا ی من !
دخدر گلم
(05-07-2017، 14:59)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه
(05-07-2017، 14:52)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2017، 14:50)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بدون توکه مزه نمیده
(05-07-2017، 14:44)بهار1396 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2017، 14:41)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم اینه که ازشدت گرما پختیم آخه کولرمون خراب شده
خب آره !
فلن اومدین خدمتتون ! ؛ )
چی می پزین ؟ آدرس میدم دخملم پستش کنه D :
دیروزداشتم لواشک درست میکردم جات خالی
آدرس بده اوناروپست کنم
دست رو دلم نزار که خونه !
کولر ما صدای قناری میده ! ^__^
اوخی ! لواشک درست میکردی ؟
سودا در به در بیا ببین دخدرم یه پا کد بانوعه ! ^__^
بخور جا ی من !
دخدر گلم
راستی فال منم بگوبه آجیت بگیره