04-07-2017، 2:19
چه جو خوبی بوده نبودم
|
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ |
|||||||||||||||||||||||||||||
04-07-2017، 2:19
چه جو خوبی بوده نبودم
هرکس که تا خود ۵ شَب بیدار باشد رحمت خٌدا بر او باد ...
#حصین
04-07-2017، 7:12
(04-07-2017، 2:19)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از بس پسرای حرف گوش کنی داری :cool:
04-07-2017، 10:00
خیلیم شما گوش میدید
@✠LEGENDARY✠
علی خان میخوام یه تاپیک تَل این بزنم... نَظرت چیه؟؟ تاپیک با کیفیته....موضوعش هم خلاف قوانین نیس...نمیدونم برا چی بسته شٌد..میخوام یکی دیگ بزنم... البته اگ باز نبندن. تاپیک های با کیفیت رو سریع بٌن میکنن به بهاته های مختلف... ولی اونا تاپیک های بی کیفیت و تکراری به دلایل خودشون حمایت میکٌنن ..!! ببین ک اگ مٌشکل نداره با کیفیت بیشتری مثل همین تاپیک رو دوباره بزنم.. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=260943
این اصن بی کیفیته!
الان هر آدم عاقلی ام بیاد میگه که این بی کیفیته /: اونایی که سپاس دادن به تایپک رو فازشونو درک نمیکنم! مدیر ام لابلاشون هست..! سیگار؟ ___ میگم بی کیفیت ، چون توضیح دیگه ای براش ندارم..! کاش ایده های دیگه ای ام به ذهنت میرسید که مثلا به اسم سیگار تایپک بزنی و توش از نکشیدن و خطراتش صحبت کنی اصن سیگاری نشیـد! کلاسُ اینام نداره رُفَـقا! یه سیگار بکشی نیکوتینشو مغز دفع میکنه! دوتا سه تا! وقتی یه بسته شد دیگه تو یه سیگاری میشی ! به لاکچری بودنش با کام به کام گرفتن تو پارک ، نمی اَرزه!
(04-07-2017، 10:57)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پٌر از عکس و توضیحاته..!! مٌخاطب های خاص خودش رو داره..!! البته یادم رفته بود میانگین سنی انجمن زیر ۱۵هه.. مرسی از راهنماییت..
(04-07-2017، 11:03)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا خوده 15 میانگینه بنظرم! اینا اگه 30 سالشونم بود نظر من همین بود [: سیگار! طرفدارای خاص خودش هم اطراف 15 هستن تو انجمن*! ▼ ( غروره جوانیُ لوکوسوری بازی تو وُجودشونه ) من مدیر گفتگو آزاد نیستم! ولی تو نظر منو خواستی منم گفتم (;
04-07-2017، 11:11
(04-07-2017، 11:08)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو طَلایی رفیق ;D بازم تاکید میکنم مخاطب های خاص خودشو داره...شٌما ندیدی...ولی دور ما همین افراد ۱۵ بگیر تا ۳۰ ساله پٌره :| مرسی درکل..
سیگاری شدی؟
یا بودی؟ هعی :|
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|