امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰

(03-07-2017، 14:08)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2017، 14:07)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2017، 14:05)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2017، 14:01)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2017، 13:57)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موهام نه مگه نمیبینی چیکار میکنید 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=266281&pid=3344207#pid3344207

شیوا مجازی چای دوستی نیست اگه این حرفو بهت میزدم میگفتی حسودی میکنی  Exclamation خوشحالم چشمات باز شد من موندم تازه هشت سال ازتو کوچیکتره Exclamation

(03-07-2017، 13:59)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی کسی از چیزی دفاع میکنه یعنی قطعا یه ارتباطی باهاش داره :V
مثلا اینجوری بود▼
سلام، من اسمم رعناست 
موهام مِشکیه ._.* چشامم عَسَلی
عاشق والیبال! بهترین دوستم شهناز..!
و عشقم مَمد 
بعدشم شعر، یا چیزای دیگه میزاشتن
+ من یادمه فرید از خاطره کات کردن با دوستش گزاشته بود! 
_____
انجمن ام با صفا تر بود با اینکه شاید من اون موقع عضو نشده بودم! 
F A R I D  با اون عکس روباهش!  
اون ستاره بُزُرگا D:
به جون تو نه به جان خودم خداوکیلی میگم علی جدا از شوخی من بخدا هیچ ارتباطی با سودا نداشتم خدامیدونه من اهله دروغ نیستم علی  Exclamation چیزی بگم 95درصدشو باور کن Exclamation
شاید باورت نشه ولی 100% این جُملمو با هرکسی غیر از تو بودم!! :||||||||
حالا سودا کیه؟ D:
اِی اِی :V
همین اکانته a lover

که سره اینکه کوروش بهش گفت یه پا الکسیسی واس خودت باهاش بحث کردم دیگ Exclamation
تو نمیخواست خیلی اول بحثُ با اون شروع کنی :|
میتونستی یه چیز تذکر مانند بش بگی :|
داداش یه قضیه نبود  Exclamation  دوتا قضیه قبلش بود بهش نگفته بودم از یه طرف احساس کردم گردن کلفتی میکنه  Exclamation 

بعدشم اگه دوسش نداشتم بهش نمیگفتم من یه بار ناخواسته دل شکوندم گره افتاد به کارم کلا به..یی شدم Exclamation
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ 47

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
آگهی
بیخیال،
شُما که سنت از من بیشتره خودت عاقلی دیگه بیخیال شو !
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ
به جون داداش علی تاوقتی که تیکه نندازه بیخیالم Exclamation

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
(03-07-2017، 14:03)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من بازم یادم میومد هر جا میرفتم هیچکس توجه نمیکرد که منم هسدم ی بارم که  توجه کردن بن شدم:/باملودی دوام شد به خاطر این که بهش گفتم نخودِآش: |
دیگه به این نتیجه رسیدم گ.آ جای من نیس._.

آوا کلا بی اعصاب بود ...

نقل قول: شاید باورت نشه ولی 100% این جُملمو با هرکسی غیر از تو بودم!! :||||||||
شما دفاعی دیدی؟
این جور برخوردو اصلا درک نمیکنم خودتونو میندازید تو جو و رنگ ولعاب میدید و باور میکنید 
+
من با صمیمی ترین دوستم اینجا تو تیم ب مشکل خوردم 
حتی فریدم ی دوره رفت تو جو بعد دیگه عذرخواهی هیچ فایده ای نداره!
@✠LEGENDARY✠
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، _Lσѕт_ ، parmida.a
(03-07-2017، 14:21)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2017، 14:03)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من بازم یادم میومد هر جا میرفتم هیچکس توجه نمیکرد که منم هسدم ی بارم که  توجه کردن بن شدم:/باملودی دوام شد به خاطر این که بهش گفتم نخودِآش: |

آوا کلا بی اعصاب بود ...

شما دفاعی دیدی؟
این جور برخوردو اصلا درک نمیکنم خودتونو میندازید تو جو و رنگ ولعاب میدید و باور میکنید 
+

حله......... فعلا

گفتم یه ذره عذاب وجدان کم کنم

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(03-07-2017، 14:21)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا کلا بی اعصاب بود ...

شما دفاعی دیدی؟
+
@✠LEGENDARY✠
مشکل من نیس که ایشون فک کرده که منظورم با اونه!
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، ÆMÆշЇÑζ
(03-07-2017، 14:27)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا کلا بی اعصاب بود ...

شما دفاعی دیدی؟
+
@✠LEGENDARY✠
منظورت با من بود و جواب پست قبلت میشد صحبت هام497497
Channel
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، IM JUST TIRED
(03-07-2017، 14:27)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا کلا بی اعصاب بود ...

شما دفاعی دیدی؟
+
@✠LEGENDARY✠
باو مگه چیشده اصن همش با من بود شیوا بیخیال جانه من

هوووف :|
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED ، Son of anarchy
این دعوا ها و این جریانات هم تقصیر منو علیه:|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، IM JUST TIRED ، _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 143 مهمان