نظرسنجی: آیا با مسابقات رقابتی برای مقام نویسندگی موافقید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
✔?
66.67%
24 66.67%
❎❌
33.33%
12 33.33%
در کل 36 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ

(01-07-2017، 19:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی این اسماتونو عوض نکنین :| 

مُدِ روز :||

(01-07-2017، 19:24)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:23)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:20)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:18)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:16)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر دخترونه شدیم دلم خواست بریم اینجا غیبت کنیم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=484

نه نه من نمیتونم انقدر دختر باشم دیگه D:

تو ک شووری 13

آره داشتم از جلدم خارج میشدم یه لحظه .__.

(01-07-2017، 19:21)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:18)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به اِلـی ._. 
چطوری اُکسیژنم ؟ :|

عه اکسیژن تو هم بودم من .-.
مرسی تو چطوری؟ (:

بعله ._.! 
تُ خوب باشی منم خوبم :|
( زیادی عاشقانه شُد ._. نه ؟ :| )

اوووف من تحمل این حجم از عشقو ندارم اصا .___.

بااز من چن وقت باالا سرت نبوودم از راه بدرت کردن

من کی خوب بودم اصا؟ (._. )
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Sooogoool ، esiesi ، Mïņ̃†êR
آگهی
(01-07-2017، 19:29)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:24)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:23)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:20)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:18)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه من نمیتونم انقدر دختر باشم دیگه D:

تو ک شووری 13

آره داشتم از جلدم خارج میشدم یه لحظه .__.

(01-07-2017، 19:21)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اکسیژن تو هم بودم من .-.
مرسی تو چطوری؟ (:

بعله ._.! 
تُ خوب باشی منم خوبم :|
( زیادی عاشقانه شُد ._. نه ؟ :| )

اوووف من تحمل این حجم از عشقو ندارم اصا .___.

بااز من چن وقت باالا سرت نبوودم از راه بدرت کردن

من کی خوب بودم اصا؟ (._. )

این یکیو مواافقمممممم شدید
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
(01-07-2017، 19:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2017، 19:25)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدا رو شُکر ._. 

اِ :|
تنکس(: 
خوبی خوشی دیگه ؟
خواهش میکنم من هواسم هست تشکر ویژه برای تاپیک هات 

(01-07-2017، 19:26)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این s.f هم فقط نگااه میکنه و زیر آبی میره هااا:///

اسمش سهنده 

(01-07-2017، 19:26)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بریم اونجا خب اینجا خالی میشه .___.
پسرامون هم که بن شدن :|

اره تالار پسرونه هم داریم
+

ازادنbathtime

خروسای چی بودن؟ ._.
اونجام خبری نیس آخه
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_
(01-07-2017، 19:29)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله :| 
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 162
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_ ، Son of anarchy
(01-07-2017، 19:30)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یکیو مواافقمممممم شدید

حالا نمیشد یکم تعارف کنی نامرد .___.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، esiesi ، _Lσѕт_
ما هم چشمامون عسلیه فقط زنبورش مشکل معده داشته عسلش یکم تیرس 
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، esiesi ، _Lσѕт_
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
◄Game Of Thrones| بازی تاج و تخت ►

New Post ((;
من میخوام ی اعترافی بکنم bathtime
(01-07-2017، 19:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام ی اعترافی بکنم bathtime

بگو بگو .-.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، esiesi
(01-07-2017، 19:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم چشمامون عسلیه فقط زنبورش مشکل معده داشته عسلش یکم تیرس 

چه میکنه چنل توییتر فارسی :| 
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【309】ஜ۩۩ஜ 162
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_ ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان