21-06-2017، 20:55
(21-06-2017، 20:53)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دُرسته نمیشکنه ._.
(21-06-2017، 20:49)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2017، 20:48)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(21-06-2017، 20:45)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-06-2017، 20:43)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فرق میکنم :V
گفتی جمع نبند ایرانیارو ولی معلوم شد عن دراوری دیگ
شاید من منظوری و هدفی داشتم نباید زود قضاوت کنی :V
کی میری سربازی؟ کنکور نداشتی مگه؟
D:
(21-06-2017، 20:43)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تقصیر من نیس که اونا قدیمی میخونن D:
آخه معمولا تیکه های آهنگای قدیمی میگی :|
از این به بعد میگم بجا هایده بیان اِمینِم گوش کنن :VvV
ژان ژان D:
خب دیگه خندیدیم! بسه
حرمت ها حفظ بشه :|
(21-06-2017، 20:49)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه قربون شکل ماهت ! ._____.
(21-06-2017، 20:48)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهان یعنی الان خیلی شیکو مجلسی میگی گم بشم؟؟؟؟؟؟
(21-06-2017، 20:46)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم اینه که کِی از فلش میری؟! :| ازدواج کار زندگی |:؟
مثه اینکه نکورو وسربازی دوست داری خب جا من برو دادا
یخورده دلمون برات تنگ شه!
عزیز شی :|
فقط سوال پرسیدم |:
بنده کفشتیم! گره بزن خفه شیم D:
امنیمو گفتم ژان ژان :|
حرمت ها با یه ژان ژان میشکنه؟ -_-
حرمت ها جنسِش نَشکَنه!