نظرسنجی: کدام؟؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مسیحی
4.41%
43 4.41%
مسلمان
86.65%
844 86.65%
یهودی
0.31%
3 0.31%
زرتشتی
4.52%
44 4.52%
بودایی
0%
0 0%
خدا ناباور
0.72%
7 0.72%
شیطان پرست
1.75%
17 1.75%
بت پرست
0%
0 0%
برهمایی
0.21%
2 0.21%
بی دین
1.44%
14 1.44%
در کل 974 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دین شما چیست ؟؟

من مسلمان هستم
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط BIGNet ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
هیچ دینی رو کامل تر از دین خودم یعنی اسلام و شیعه نمیدونمRolleyesShy
 سپاس شده توسط BIGNet ، "K!nd~G!Яl"
(12-04-2012، 16:27)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2012، 16:21)m تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Huh

راس ميگه چرا تغيير دين دادين Huh

اين همه دين خوب

مسیحیت بده؟؟؟؟؟

مسیحیت بد نیست اما حرفش این که چرا و رو چه حسابی دینتو عوض کردی
خوب دیگه بعداً برو یهودی شو و چند وقت دیگه زرتشتی و بعدش هم انشاله مسلمون میشی بعد تو قیامت با همه پیامبرا هستی Big Grin

(12-04-2012، 20:52)☭Nicola☭ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراماسون هم هست که میتونه به نظر سنجی افزوده بشه.
باتشکر

عزیز اولا الان دیگه فراماسون تبدیل شده به کابالا دوما کابالا و فراماسون نام دیگر دین شیطان پرستی است. که مرگ بر شیطان پرست لعنت خدا و تمام پیامبران و اولیا بر شیطان و شیطان پرستان که تمام بلاهایی که سر ما میاد بخاطر همین گروه

(11-08-2012، 9:40)destiny1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان اگه یکی این موضوع رو ببنده چون باعث هرج و مرج میشه و باعث میشه بین شیعه سنی بهایی و غیره اختلاف میافته
حق در روز رستاخیز که در تمام ادیان بر آن بشارت دادند معلوم میشه هر کسی که موا فق هست بنویسد درست است

شدیداً مخالفم

(14-08-2012، 18:47)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیعه وسنی نداره هممون بایدمتحدباشیم

(11-08-2012، 5:18)sheybolkhazib نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی کامنت هارو خوندم ،حالا چندتا جواب میدم قانع بشید:
آن دسته از دوستانی که گفتند بی خدایی بدانند در جهل مرکب قرار دارند چون تحقیقی انجام نمی دهند و با چند استدلال الکی خودرا به بی خدایی راضی مینمایند
آن دسته از دوستانی که گفتند شیطان و بت پرستی (یه وقت ناراحت نشن ها)خیلی احمقن چونبازم با استدلال چرت و پرت میان جواب میدن
آن دسته از دوستانی که گفتد مسیحی و یهودی یه سوءال ازشون دارم ،آیا کتابهای بدون تحریف این ادیان را مطالعه کرده اند؟(البته مسیحیت کتاب بدون تحریف نداره)اگه خوندن نمیدونن همه ی نوشته های این کتابها داره درباره ی زنی حرف میزنه که به قول تورات تاجی بر سر دارد و دوازده گوهر بر آن تاجند؟آیا نمیفهمند که آن زن یعنی حضرت زهرا و آن تاج یعنی پیامبر و آن گوهر ها ِعنی دوازده امام؟دین در مرور زمان کامل شد تا در اسلام به پایان رسید و خداوند فرمود:اَلیَوم اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم
و آن دسته از شیعیانی که وقتی به پروفایلشون رفتم ازتعجب شاخ در آوردم ،دیدم داره به دینش افتخار میکنه ولی تمام خصوصیات جنسی خودش رو تو پرو فایلش نوشته تازه عکس خودش رو هم بالاش زده این فقط یک مثال بود اکثرا همین طور بودندShy
ببخشیدولی باجمله آخرتون مخالفم
توقرآن اومده لااکراه فی الدین
اسلام دین آسانیست وآسان می گیردخدای مامهربون ترازاون چیزیه که به خاطرچهارتادوست بازی وحجاب و.... بنده هاشوجهنمی کنه بنده ای که نمازوروزه اش رورعایت کنه وازگناهان کبیره دوری کنه ازنظرمن جاش توبهشته

جهنم مال ز...اکارهاومرتدهاودشمنان اسلامه نه مسلمون ها

اولا شما کسی نیستی که با جمله آخر مخالف باشی چون این جمله اواخر آیه 4 سوره مائده هست که خدا گفته ثانیا لا اکراه فی الدین آخرین آیه سوره کافرون رو وقتی خدا برای پیامبر نازل کرد که پیامبر خودش رو به آب و آتیش می زد تا مردم رو نجات بده و مسلمون کنه اما قبول نمیکردند بعد خدا این آیه را نازل کرد و به پیامبر گفت رهایشان کن بذار به حال خویش بمانند تا در روز موعود به حسابشان رسیدگی کنم ثالثا دقیقا مسئله دوست بازی و حجاب و غیره اصل موضوع که گناه کبیره هستش نمیدونم میتونید تصور کنید وقتی یک زن با صورتی آرایش کرده و عریان بیرون میاد و به دید یک پسر میافته چه اتفاقی درون پسر به وقوع می پیونده پس همه مواردی که گفته شده اصل و رعایت کردنش واجب و در نهایت جهنم و بهشت برای همه آدمهایی که به دستورات خدا گوش نداده باشند چه مسلمون و چه شیطان پرست هرکی میخواد باشه چه بسا مسلمون شیعه گناهش بیشتر چون این فرد اعتقاد داشت و باور اما باز کار اشتباه را انجام داد.
پس وای برما که میگوییم شیعه هستیم اما بویی از شیعه نبردیم
 سپاس شده توسط بر پشت شیر،خورشید اثر ، "K!nd~G!Яl"
(15-08-2012، 19:29)روشا2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسلمونم ولی ای کاش نبودم. کو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم له میشم زیراینهمه دردcryingcrying

حسرت نخور
خدا هست داره نگاهت میکنه دردت چیه بزرگتر از درد حضرت زینب(س) که جلوی چشمش تمام عزیزانش رو قتل و غارت کردن تیکه تیکه کردن و بعد اسب روی پیکرشون دواندن یا بزرگتر از رقیه(س) که فقط سه سال داشت اما به اندازه حضرت زینب تو اون روز داغ دید.
پس ببین عزیزم خدا هرکسی رو دوست داشته باشه بیشتر سختی میده تا امتحانش کنه که ببینه بازهم برای خدا میمونه و این رو هم بدون خدا به اندازه توانت بهت مشکل میده اگر توانت کم باشه بهت کم مشکل میده
ببین حضرت مهدی رو خدا خیلی دوست داره بخاطر همین الان دل حضرت پر از غم که تمام یاران ایشان دارند تک به تک از ایشان رو بر میگردانند
 سپاس شده توسط بر پشت شیر،خورشید اثر ، FrOzen あHeArt ، **یــــــــــــــــــــاس** ، "K!nd~G!Яl"
اقا من دینم مسلمانه اما فرقی با مسیحی ندارم اما تو دین سیخ ها دین اسلام بزرگ تر از مسیحی است و ارزش داره و مسیحی هارو بد دانستند و همین طور مسیحی ها هم اسلامو بد خطاب دادند به طوری که مسلمانان اگه مسیحی ها رو بکشند بهشت میرن و مسیحی ها مسلمانانو لعنت به هرچی شیخ بی دینه
البته لعنت نه اما خودتون قضاوت کنید لطفا
 سپاس شده توسط Snow-Girl
بسم الله الرحمن الرحیم
الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
ابتدا عرض کنم توهین به مقدسات طبق سفارش خدا کاریست بیهوده چرا که هر کسی به مقدسات کسی توهین کنه اون فرد هم به مقدسات خودت توهین میکنه
حال میخوام کمی به مسئله ادیان بپردازم اگر موافق بودید سپاس بگذارید
تمام ادیان قبل از حضرت محمد (صلی اله علیه و آله) محترم هستند و تمام ادیانی که بعد از ایشان پدید آمده اند باطل هستند. ما همه میدانیم دین برنامه خدا برای انسان در طول زندگی توی دنیای کنونی هستش. اما هر پیامبر برای قومی فرستاده شد تا به زبان خود مردم صحبت کنه و مردم رو به پرستش خدا دعوت کنه ما بین این پیامبران بودند کسانی که دارای شریعت بودند که این پیامبران دعوتشان کلی تر بود مانند حضرت نوح(ع) و حضرت ابراهیم(ع) و حضرت موسی(ع) و حضرت عیسی(ع) و آخر هم حضرت محمد(ص). ببینید اگر کسی بگوید من مسلمان هستم اما عیسی(ع) را قبول ندارم آن فرد گناه کبیره انجام داده و دینش ناقص است. تمام پیامبران فرد بعد از خودشون رو بشارت میدادند و میگفتند فردی خواهد آمد که بهترین انسانها است و از فرزندان ایشان در آخرالزمان حکومت الهی را در زمین میگستراند. اگر خداوند میخواست میتونست همون ابتدا دین اسلام رو تعیین کنه و کسی هم حرفی نزنه اما خدا میدونست که انسان اولیه ظرفیت پذیرش دین اسلام رو نداره پس یکی یکی پیامبران رو فرستاد و هرکدوم گوشه ای از احکام خدا را آموزش داد تا اینکه وقتی کامل شد خدا دید زمان آمدن محمد(ص) به زمین تا مردم رو از حقایق مطلع کنه. حالا این نکته که تمام ادیان تا اسلام همه یک دین هستند آن هم دین الهی و ادیانی که از زمان حضرت موسی(ع) شروع شد (نه خود حضرت بلکه یهودیانی که نتوانستند 40 روز یهودی باقی بمانند و گوساله پرست شدند تا همین ادیان نوظهور که گل سرسبدش کابالا یعنی شیطان پرستی) در مقابله با ادیان الهی حضور دارند من مرده شما زنده اگر روز موعود فرا رسید میبینید که تو دنیا دو گروه بیشتر نیستند اول آنهایی که اسما و قلبا دین الهی (که تکامل یافته دین اسلام هستش) را قبول دارند که با حضرت مهدی هستند و گروه دوم که مخالف این دین هستند یا موافقند اما نتونستند بعضی از کارها رو کنار بگذارند و در مقابل حضرت هستند.
حالا مذهب شیعه درست بعد از حضرت محمد(صلی اله علیه و آله) هست اما دنباله روی دین اسلام پس زنده باد خداپرست در هر دینی که میخواهد باشد اما خدا پرست باشد.
خدا در یکی از آیات سوره بقره که دقیق شمارش یادم نیست میفرماید شما حتی اگر سنگ پرست باشید اما اعتقاد داشته باشید که اون سنگ شما رو از کارهای زشت باز میداره من همون فرد رو عبادتش رو قبول میکنم پس ببینید خدا خیلی مهربون کاش ما آدمها حرف شیطان که دشمن قسم خورده ما انسانهاست رو گوش نمیدادیم و به حرف خالق خودمون که ما رو بهتر از خودمون میشناسه گوش میدادیم تا این همه مشکلات نداشتیم ای کاش
دوستان اگر حرفی دارید مایلم بحث کنم اما بحثی خالی از توهین
 سپاس شده توسط بر پشت شیر،خورشید اثر ، FrOzen あHeArt ، **یــــــــــــــــــــاس** ، Snow-Girl ، هاناجون
مسلمان شيعه كامل ترين دين دنيا
افتخار ميكنمSmile
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط FrOzen あHeArt ، Snow-Girl ، "K!nd~G!Яl"
من هم شیعه هستم اما

از نظر شیعه روی برگردان از اسلام و روی اوردن به دیگر ادیان الهی اشکالی ندارد
خدا در قران فرموده است در انتخاب دین ازاد هستید یک چیز دیگر هم پیامبر گفتند که مسلمانان افراطی دین اسلام را به گند میکشند(البته اینگونه نگفتند عین حدیث را یادم نیست ولی مفهوم همان است)
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

دین شما چیست ؟؟ 18
عضو گروه تاریخ انجمن

سپاس شده توسط بر پشت شیر،خورشید اثر ، FrOzen あHeArt ، Snow-Girl ، Berserk
(25-09-2012، 12:24)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا من دینم مسلمانه اما فرقی با مسیحی ندارم اما تو دین سیخ ها دین اسلام بزرگ تر از مسیحی است و ارزش داره و مسیحی هارو بد دانستند و همین طور مسیحی ها هم اسلامو بد خطاب دادند به طوری که مسلمانان اگه مسیحی ها رو بکشند بهشت میرن و مسیحی ها مسلمانانو لعنت به هرچی شیخ بی دینه
البته لعنت نه اما خودتون قضاوت کنید لطفا

نه علی آقا!
اسلام بطور کلی کشتن هیچ کس که خدارو قبول داشته باشه رو مقبول نمیدونه چه برسه به یه مسیحی
مطمئن باشید اگه مسیحیت کشتن مسلمونا رو صواب میدونه بخاطر اینه که تحریف شده س. فکر میکنید دینی که عیسی رو پسر خدا میدونه و یعقوب رو کشتی گیر با خدا میدونه و بحث شراب و سگ و امثالهم...
این دین یه دین کاملا تحریف شده س اما همونجور که دوستان هم گفتن باید یگم قبول داشتن خدا مهم ترین اصله اما اسلام در همه جوانب برترینه و دینهایی چون مسیحیت زرتشتی و یهود 100در100 مشکل داره.
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
 سپاس شده توسط FrOzen あHeArt ، Snow-Girl ، "K!nd~G!Яl"
شینیم بینیم بابا نقله ها
 سپاس شده توسط FrOzen あHeArt ، Snow-Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  عاشورا و تاسوعا چیست؟
  دلیل ملقب شدن امام هشتم، علی ابن موسی، به رضا چیست؟
  فشار قبر چیست؟؟؟
  نام دو فرشته نگهبان انسان چیست؟
  دین چیست؟ بررسی فرقه بهاییت 'منبع پایگاه جامع فرق و ادیان'
  عاقبت کسی که خودکشی می کند چیست؟
  علت مخفی بودن شب قدر چیست؟
  فرق صحت یک عمل با قبولي عمل در چیست و ملاک آن کدام است ؟
  علت مخفی ماندن قبر حضرت فاطمه زهرا (س) چیست؟
  علت احیای ایام فاطمیه چیست؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان