03-06-2017، 11:37
hmshon vojod drn
motmaen bashid
dir y zood b oona mipeyvandid
motmaen bashid
dir y zood b oona mipeyvandid
|
به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ |
||||||||||||||||||||
03-06-2017، 11:37
hmshon vojod drn
motmaen bashid dir y zood b oona mipeyvandid
10-06-2017، 6:37
(03-06-2017، 11:37)dead shadow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم حرفیه ! : |
10-06-2017، 9:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-06-2017، 9:40، توسط مهدی1381.
دلیل ویرایش: غلط املایی
)
چرا بحث الکی میکنید جن نمیتونه به انسان آسیب بزنه یعنی اجازشو نداره 1 بار حضرت سلیمان شکستشوندا دو بارم پیامبر و امام علی بازم اگه بخوان به انسان ها صدمه بزنن باید عقلشون کم باشه
(10-06-2017، 9:39)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه جورایی تو کتم نمیره ! دیدنشون غیر ممکنه ! جدا از همه .. خدا از بنده هاش در برابر شر محافظت میکنه .
11-06-2017، 0:12
(03-06-2017، 11:37)dead shadow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خخخخخ مث این کتاب ترسناکا میحرفی
12-06-2017، 13:00
من جن رو دیدم ینی بادوستم توی مدرسه کنار ابخوری دیدیمش بخدا راست میگم ولی به هر کی گفتم باور نکرد تا اینکه چند ماه پیش یکی از دوستام گفت یه روزصبح که توی کلاس نشسته بوده وکسی هم هنوز نیومده بوده پنجره کلاس بدون اینکه بهش دست بزنه یا بادی باشه باز وبسته میشده حالا شما بگین جن وجود خارجی نداره
یکسی تعریف میکرد که ولی من به جن اعتقاد ندارم اون تعریف می کرد تو خونه تنهایی بود که رفت تو اتاقش دید یه چند تا جن هستن که لباس سفید شبیه برف پوشیدند که دارن ساز و طبل میزدن و چند تاشونم میرقصیدن به نظر می اومد عروسیشون باشه و کلا می خواستم بگم هر غیر ممکنی شاید ممکن بشه
یه چیز چرت گفتم فقط می خواستم منظورمو بگم این داستان شاید واقعی باشه یا شاید اون فرد خرافاتی باشه من چمیدونم :306:
12-06-2017، 14:34
(<>..<>) به ادم فضاییا اعتقاد دارم ...
12-06-2017، 20:34
(12-06-2017، 13:00)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کنار آبخوری چجوری دیدیش؟ باز و بسته شدن پنجره هم ممکنه صد جور دلیل داشته باشه نمیشه تا یه چیزی شد همه دلیلارو بندازیم گردن جن منم صبح صدای در زدن درو شنیدم اما مطمعنن کسی نبود پ حتما کار جن بوده میخواسته بیاد منو بخوره
(12-06-2017، 20:34)فرانه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببین فرزانهجون وقتی منو دوستم رفتیم کنار ابخوری یه چیز سیاه خیلی خیلی بلندی وایساده بود که ما جیغ زدییم ورفتیم توی حیاط وتوبگو پنجره طبقه دوم که خیلی بلند هم هست وقتی بادی چیزی نباشه چهطوری بدون دلیل خود به خود باز وبسته میشه راستی من از بزرگترا شنیده بودم تا قبلی که بخوان اون مدرسه رو خراب کنن ویه جدید ی روبسازن اون مدرسه جن داشته | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|