امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆

hmshon vojod drn
motmaen bashid
dir y zood b oona mipeyvandid
Cool Shadows Never Die
What Ever Im Not
پاسخ
 سپاس شده توسط teresa ☆
آگهی
(03-06-2017، 11:37)dead shadow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hmshon vojod drn
motmaen bashid

اینم حرفیه ! : |
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ 7
پاسخ
چرا بحث الکی میکنید جن نمیتونه به انسان آسیب بزنه یعنی اجازشو نداره 1 بار حضرت سلیمان شکستشوندا دو بارم پیامبر و امام علی بازم اگه بخوان به  انسان ها صدمه بزنن باید عقلشون کم باشه
پاسخ
(10-06-2017، 9:39)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بحث الکی میکنید جن نمیتونه به انسان آسیب بزنه یعنی اجازشو نداره 1 بار حضرت سلیمان شکستشوندا دو بارم پیامبر و امام علی بازم اگه بخوان به  انسان ها صدمه بزنن باید عقلشون کم باشه

یه جورایی تو کتم نمیره !
دیدنشون غیر ممکنه !
جدا از همه .. خدا از بنده هاش در برابر شر محافظت میکنه .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
(03-06-2017، 11:37)dead shadow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hmshon vojod drn
motmaen bashid

خخخخخ مث این کتاب ترسناکا میحرفی25r30
پاسخ
 سپاس شده توسط teresa ☆
من جن رو دیدم ینی بادوستم توی مدرسه کنار ابخوری دیدیمش بخدا راست میگم ولی به هر کی گفتم باور نکرد تا اینکه چند ماه پیش یکی از دوستام گفت یه روزصبح که توی کلاس نشسته بوده وکسی هم هنوز نیومده بوده پنجره کلاس بدون اینکه بهش دست بزنه یا بادی باشه باز وبسته میشده حالا شما بگین جن وجود خارجی نداره
   عاشق خدایی هستم
که چه بخواهیم
چه نخواهیم
دوستمان دارد Heart Heart                    
پاسخ
 سپاس شده توسط teresa ☆ ، فرانه
یکسی تعریف میکرد که ولی من به جن اعتقاد ندارم اون تعریف می کرد تو خونه تنهایی بود که رفت تو اتاقش دید یه چند تا جن هستن که لباس سفید شبیه برف پوشیدند که دارن ساز و طبل میزدن و چند تاشونم میرقصیدن به نظر می اومد عروسیشون باشه و کلا می خواستم بگم هر غیر ممکنی شاید ممکن بشه

یه چیز چرت گفتم فقط می خواستم منظورمو بگم این داستان شاید واقعی باشه یا شاید اون فرد خرافاتی باشه من چمیدونم :306:
من میگم آبانی ها بهترینن Heart عشقن مخصوصا یه آبانی که اسمش مونا باشه Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط teresa ☆
(<>..<>) به ادم فضاییا اعتقاد دارم ...
پاسخ
 سپاس شده توسط teresa ☆ ، فرانه
(12-06-2017، 13:00)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جن رو دیدم ینی بادوستم توی مدرسه کنار ابخوری دیدیمش بخدا راست میگم ولی به هر کی گفتم باور نکرد تا اینکه چند ماه پیش یکی از دوستام گفت یه روزصبح که توی کلاس نشسته بوده وکسی هم هنوز نیومده بوده پنجره کلاس بدون اینکه بهش دست بزنه یا بادی باشه باز وبسته میشده حالا شما بگین جن وجود خارجی نداره

کنار آبخوری چجوری دیدیش؟
باز و بسته شدن پنجره هم ممکنه صد جور دلیل داشته باشه نمیشه تا یه چیزی شد همه دلیلارو بندازیم گردن جن
منم صبح صدای در زدن درو شنیدم اما مطمعنن کسی نبود پ حتما کار جن بوده میخواسته بیاد منو بخوره Dodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط teresa ☆
(12-06-2017، 20:34)فرانه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 13:00)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنار آبخوری چجوری دیدیش؟
باز و بسته شدن پنجره هم ممکنه صد جور دلیل داشته باشه نمیشه تا یه چیزی شد همه دلیلارو بندازیم گردن جن
منم صبح صدای در زدن درو شنیدم اما مطمعنن کسی نبود پ حتما کار جن بوده میخواسته بیاد منو بخوره Dodgy

ببین فرزانهجون وقتی منو دوستم رفتیم کنار ابخوری یه چیز سیاه خیلی خیلی بلندی وایساده بود که ما جیغ زدییم ورفتیم توی حیاط وتوبگو پنجره طبقه دوم که خیلی بلند هم هست وقتی بادی چیزی نباشه چهطوری بدون دلیل خود به خود باز وبسته میشه

راستی من از بزرگترا شنیده بودم تا قبلی که بخوان اون مدرسه رو خراب کنن ویه جدید ی روبسازن اون مدرسه جن داشتهConfusedConfusedConfused
   عاشق خدایی هستم
که چه بخواهیم
چه نخواهیم
دوستمان دارد Heart Heart                    
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart امروز چه حسی داری؟
Tongue دوست داری به سمت نفر قبلی چی پرت کنی؟
  احساسی که به نفر قبلی داری رو با شکلک نشون بده
  اگه عشقت رو دوست داری بهش ی شکلک تقدیم کن و اول یا اگه خواستی آخر اسمش رو بنویسید بخ
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  غذایی که نفر قبلی میگه دوست داری یا نه???
  اگه همین الان گوشیت زنگ بزنه دوست داری کی باشه
  دوس داری نفرقبلیت رو چی صدا کنی؟
  دوست داری با چی بیوفتی به جون نفر قبلیت ؟! سوال تصویری
  اگه نفر قبلی یه وسیله تو کمدت باشه دوست داری کدوم یکی از این وسیله ها باشه ؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان