نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله شرکت میکنم!جایزه داره!
64.52%
20 64.52%
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن!
35.48%
11 35.48%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ

(12-06-2017، 16:38)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:37)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:32)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا پارتی ک حلال بود ._.
اون پارتی با این پارتی فرق میکنه جانشین عزیزم :|

باید ی کلاس واسم بزاری :/

عاخه خودت گفتی اینم پارتی محسوب میشه :/
اونو وقتی تو تل آنلاین شدم به طور خصوصی بهت آموزش میدم :/
+
ورژنتو ب روز کن شیخ بزرگ D:
دیگه خیلی وقته مرجعا زن شدن ._.
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
آگهی
(12-06-2017، 15:16)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من زن و بچه نمیخوام :|
دیگه خز شده همه زن و بچه دارن :/

دخترت ۱۷ سالشه !
چلچله جوونیه ! دیگه کار از کار گذشته !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 204
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(12-06-2017، 16:43)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:40)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:37)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال ..!
+
مراجع فلش فـَتوای جدید صادر نکردن؟ D:

جز درسا مگ مرجع ديگ اي هم هست..؟؟!!
خانوما مرجع نمیشن!
مذکر باید باشه!
//:
شت..
كآخ روياهاش فرو ريخت فك كنم درسا و پيروانش...
باشه |:
دهه هشتادی رو ترک کن |:
سَر دادنه این شُعارایِ نژاد پرستانه امریست بَس سَخیف |:

همشون نه ولي خيلياشون گودزيلان..!!
هماهنگ ميكنم باهاش o__O
+
نژادپرستانه يا دهه پرستانه؟؟!!

هممون ايراني ايم فك كنم..:|
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، _Lσѕт_
بنده آپ تو دِیت هستم !
شیخ بزرگـ ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 204

مجوز راه انداختن یه مرکز جمع آوری و ارشاد دختران فراری بدسرپرست بی سرپرست رو بهت میدم!
[!]«:|

اینُ اسکی رفتینا »»» [+]
ِD:
خوشحالم که موجب یه فرهنگسازی در عرصه ادبیات شدم!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(12-06-2017، 16:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:43)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:40)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز درسا مگ مرجع ديگ اي هم هست..؟؟!!
خانوما مرجع نمیشن!
مذکر باید باشه!
//:
شت..
باشه |:
دهه هشتادی رو ترک کن |:

هماهنگ ميكنم باهاش o__O
+

گودزیلا شماهايين ک ادعای گنده گی میکنین ن ما (:
نژاد و دهه باهم فرقی نمیکنن رو جفتش ک تاصب بیاد بدبخت میکنه همه رو ._.
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، teresa ☆
بابا تو خيلی خفنی   Smile

(12-06-2017، 16:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوما مرجع نمیشن!
مذکر باید باشه!
//:
شت..
باشه |:
دهه هشتادی رو ترک کن |:

هماهنگ ميكنم باهاش o__O
+

باز شروع كردي درسا؟؟!!
نگفتم همه كه..!!

ادبيات رو با دين مرتبط نكن  :|
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(12-06-2017، 16:47)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده آپ تو دِیت هستم !
شیخ بزرگـ ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 204

مجوز راه انداختن یه مرکز جمع آوری و ارشاد دختران فراری بدسرپرست بی سرپرست رو بهت میدم!
[!]«:|

اینُ اسکی رفتینا »»» [+]
ِD:
خوشحالم که موجب یه فرهنگسازی در عرصه ادبیات شدم!
من تورو شیخ کردم حالا تو ب من مجوز میدی ? :|
این علامتم از قدیم و الایام بود :/
بسی رنج بردی در این سال سی
عجم زنده کردی بدین پارسی D:
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، teresa ☆ ، _Lσѕт_
(12-06-2017، 16:05)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:01)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 15:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 15:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 15:36)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخوام دخترم بزنه .__.
مامان پاندا نمیتونه بیاد :|
درضمن اگه مدیرا باهم مشکل یا اختلافي دارن ب من و تو مربوط نمیشه ._.
پس بهتره وارد داستاناشون نشیم D=

اوندفعه كه پاندا رو تاييد نكرد  : )
+
درسا جان حتما من و شيوا يه چيزي رو ميدونيم كه راجبش بحث ميكنيم ديگ o__o

داستانش فرق داره  (:

(12-06-2017، 15:41)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

The End (:

نامادريه  (:

هـآی (: 
+ من نامادری شیوآم .. ننه اصلیش کیه ؟ D:

اين سوالو من بارها و بارها از شيوا پرسيدم..
دريغ از جواب .__.
مث اينك كلا از اول دنيا هستي من بودم و شيوا...هيچ كس ديگ به عنوان مادر نبوده o__o  ( به گفته خود شيوا.. )

هنوز معلوم نيس  :/

آهان :|
پیداش میکُنی ایشالا :|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(12-06-2017، 16:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت..
باشه |:
دهه هشتادی رو ترک کن |:

هماهنگ ميكنم باهاش o__O
+

باز شروع كردي درسا؟؟!!
نگفتم همه كه..!!

دهن آدمو وا میکنی خب :|
هی هشتاد هشتاد راه ميندازي :/
این کجاش ارايه ادبی داشت الان ? ._.
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_
(12-06-2017، 16:55)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 16:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه |:
دهه هشتادی رو ترک کن |:

هماهنگ ميكنم باهاش o__O
+

باز شروع كردي درسا؟؟!!
نگفتم همه كه..!!

دهن آدمو وا میکنی خب :|
هی هشتاد هشتاد راه ميندازي :/
این کجاش ارايه ادبی داشت الان ? ._.
منظورم تو نبودي ك...
درضمن..كي بود فسيل فسيل راه انداخته بود.؟؟؟!!
+
منظور من از ادبيات گرامر نبود..!!
منظورم ادبيات گفتاري بود..!!
كلمه /معني كلمه / لحن بيان..!!

فرق داشت منظورم :|
 سپاس شده توسط _Lσѕт_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان