نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله شرکت میکنم!جایزه داره!
64.52%
20 64.52%
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن!
35.48%
11 35.48%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ

(11-06-2017، 9:04)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 21:00)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:56)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:52)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:51)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع کنین این کارارو باو....
مثل ادم بیاین بگپین نه که تشکیل خانواده بدین  :|
شُما خودت ناراحت نکن!
من دعواشون میکنم
||:''

ناراحت نمیکنم باو...
فقط یاد معلم دینی دلقکمون افتادم که میگف
از علاقه های افراطی و مجازی خودداری کنید که خانمان سوز است
خواستم بچه هارو در اطلاع این حدیث های زیبا و ارامش بخش قرار بدم

شمام عصبی نشو...نمیخواد دعواشون کنی
یه وخ پوستتون چروک میشه اسیب میبینه میندازن تقصیر من :/
تو بی تقصیری ! |:
به اعصابت مُسَلسل باش 
معلم دینیتون دلقک نبوده ! هروقت یه پَنجی دادی به یکی بعد پارش کرد اونموقع بگو دیوونَس، دلقکه ..... |:
پوستم صاف نبوده که بخواد چروک شه

من همیشه بی قصیرم یا هم تقصیرارو میگیرم به گردنم  :|

من اعصاب ندارم که بش مسلسل...تانک...تفنگ...فشفشه...ترقه...متساوی الضلاع و.... بشم  :/
دلقکه یعنی دلقکه....فلسفه این معلممون یه چیزیه که ادم میگه رحمت به دلقک :/
منیکه شاگرد اول کلاس بودم درس مرسای سخت تو نوبت اول کمتر از۱۹نبود ایشون به اخلاق نداشتم نمره داده ۱۷  :/ (شاید بگی چیزی نی ولی واس من مایه شرمه)

دانشمندا واس فرح  کرم و پماد ساختن؟؟!  :/
گفتم که بی تقصیری D:
مُثلث باش |:
چی بگم اُستاد  ..
من معلمتو نمیشناسم پس نظری هم راجبش نمیتونم بدم
دانشمندا پُماد نمیسازن.. یه سری آدم سودجو میسازن همشم کلکِ پوله!(دانشمند زیاده و همشون اونایی نیستن که شیمی و از این جور چیزا کار میکنن)
معمولا خواص مواد رو معرفی میکنن
پوست اصن نمیپذیره اون کرمو ، که معمولا شعارشونم ایناس که قشنگ شوید زیبا شوید یا از لولو به هُلو تبدیل شوید /:
یه سری پماد هست  که با استفاده از نفت میسازن اونا دیگه تخیلی نیس ._.
آره مایه شرمه :|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، -Demoniac-
آگهی
(11-06-2017، 9:56)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Titan ._. 

@Mïņ̃†êR

نامادريه : )
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(11-06-2017، 10:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 9:56)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Titan ._. 

@Mïņ̃†êR

نامادريه  : )

سـلام پِدرش :|
خوبی (: ؟ 
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(11-06-2017، 10:06)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 10:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Titan ._. 

@Mïņ̃†êR

سلام :/
خوبم O__O

كجا بودي نبودي :|
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac- ، Mïņ̃†êR
(11-06-2017، 10:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 10:06)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Titan ._. 

@Mïņ̃†êR

سلام  :/
خوبم O__O

كجا بودي نبودي  :|

حال نداشتم بیام :| 
من کُلا خستم :|
(11-06-2017، 10:16)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 10:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Titan ._. 

@Mïņ̃†êR

خوبم O__O

ماشاالله  :/

ننه دخترم باس اكتيو باشه  :|
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac- ، Mïņ̃†êR
(11-06-2017، 10:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 10:16)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mïņ̃†êR

خوبم O__O

بزن ب تخته :| 
+ امتحانا تموم شُد ؟! ._. 
(11-06-2017، 10:30)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 10:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم O__O

بزن ب تخته :| 
+ امتحانا تموم شُد ؟! ._. 

O__o*
آره با رياضي تموم شد..
تو چي :|
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، _Lσѕт_
(10-06-2017، 21:24)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 17:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
شیوا بیا به این فسیل پیر فضول توضیح بده ک خودت اجازه دادی بهت بگم پاندا :>

جان bathtime
مامان بزرگ مهربونم فک کنم زیاد درس خوندي مخت هنگه :|
حالا بعدا بهش بگو :>

(10-06-2017، 23:53)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو مثلا میگم بزا نگن زن زلیله اصن دعوامون افتاد من وایمیسم تو بزن
نه خو بزا ازدواج کنیم فردا بریم شیوا عقدمون کنه

مرجعتون اينجاست شیوا رو میخوای چیکار ? :/
بعدشم عقد قبل از ازدواجه داماد جان ._.
 سپاس شده توسط teresa ☆ ، A lover ، Mïņ̃†êR
(11-06-2017، 9:41)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:46)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:45)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:43)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:41)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهرمو میگی ؟ : |

A lover
شوهرته؟؟  :|

ازم خاستگاری کرد ! دیشب .... منم قبول کردم .. فقط مونده دری عقدمون کنه !

این دری هم چه کارا که نمیکنه
واس ما پیشگوئه
واس شما جوانان دم بخت عاقد :|
دیر یا سون هم حتما قابله میشه :/

(10-06-2017، 20:45)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی پیچیده شده خودمونم نمیدونیم._.

یه وخ هوو موو نشیم این وسط؟؟!   :||
من مرجع کاملی هستم ._.
+
مگه نگفتی نمیخوای باهاش ازدواج کنی چون بی ادبه :/ ?

گفته شکر خوردم ! بگم نخور ؟ چی کار کنم ؟
برو پیچ های قبلی !
عجیب خرم کرد !

سلام .... ظاهرا سلام ندادم !

(11-06-2017، 12:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 21:24)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 17:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
شیوا بیا به این فسیل پیر فضول توضیح بده ک خودت اجازه دادی بهت بگم پاندا :>

جان bathtime
مامان بزرگ مهربونم فک کنم زیاد درس خوندي مخت هنگه :|
حالا بعدا بهش بگو :>

(10-06-2017، 23:53)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو مثلا میگم بزا نگن زن زلیله اصن دعوامون افتاد من وایمیسم تو بزن
نه خو بزا ازدواج کنیم فردا بریم شیوا عقدمون کنه

مرجعتون اينجاست شیوا رو میخوای چیکار ? :/
بعدشم عقد قبل از ازدواجه داماد جان ._.

دری بچم از هول حلیم میفته تو دیگ ! : )))))))
راست میگه سِوی عقد قبلشه ! : )))))))
دری بیا یه کاری بکن ... می ترسم بچم از ذوق خواب تو خواب بره !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 154
 سپاس شده توسط A lover

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان