نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله شرکت میکنم!جایزه داره!
64.52%
20 64.52%
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن!
35.48%
11 35.48%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ

اذان به افق مشهد ‎(:‎

عبادات همه قبول..
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac-
آگهی
(09-06-2017، 23:50)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2017، 23:20)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسل شماها منقرض نشده هنوووووز؟؟؟؟
هزارتا مسنجرو شبکه اجتماعی اومد دیگه ول کنین : ))

فسیل bathtime

فسیل عمته احترام بذار یه کم عععع کاربر قدیمی گفتن پیش کسوتی گفتن
زمان ناصرالدین شاه که تل و وایبر و این قرطی بازیا نبود ما اینجا بودیم : )))
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
(11-06-2017، 3:52)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2017، 23:50)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2017، 23:20)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسل شماها منقرض نشده هنوووووز؟؟؟؟
هزارتا مسنجرو شبکه اجتماعی اومد دیگه ول کنین : ))

فسیل bathtime

فسیل عمته احترام بذار یه کم عععع کاربر قدیمی گفتن پیش کسوتی گفتن
زمان ناصرالدین شاه که تل و وایبر و این قرطی بازیا نبود ما اینجا بودیم : )))

بآبآ_خفن_بزار_برو_مآ_رو_ديگ_نخندون : )
(10-06-2017، 21:00)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:56)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:52)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:51)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع کنین این کارارو باو....
مثل ادم بیاین بگپین نه که تشکیل خانواده بدین  :|
شُما خودت ناراحت نکن!
من دعواشون میکنم
||:''

ناراحت نمیکنم باو...
فقط یاد معلم دینی دلقکمون افتادم که میگف
از علاقه های افراطی و مجازی خودداری کنید که خانمان سوز است
خواستم بچه هارو در اطلاع این حدیث های زیبا و ارامش بخش قرار بدم

شمام عصبی نشو...نمیخواد دعواشون کنی
یه وخ پوستتون چروک میشه اسیب میبینه میندازن تقصیر من :/
تو بی تقصیری ! |:
به اعصابت مُسَلسل باش 
معلم دینیتون دلقک نبوده ! هروقت یه پَنجی دادی به یکی بعد پارش کرد اونموقع بگو دیوونَس، دلقکه ..... |:
پوستم صاف نبوده که بخواد چروک شه

من همیشه بی قصیرم یا هم تقصیرارو میگیرم به گردنم :|

من اعصاب ندارم که بش مسلسل...تانک...تفنگ...فشفشه...ترقه...متساوی الضلاع و.... بشم :/
دلقکه یعنی دلقکه....فلسفه این معلممون یه چیزیه که ادم میگه رحمت به دلقک :/
منیکه شاگرد اول کلاس بودم درس مرسای سخت تو نوبت اول کمتر از۱۹نبود ایشون به اخلاق نداشتم نمره داده ۱۷ :/ (شاید بگی چیزی نی ولی واس من مایه شرمه)

دانشمندا واس فرح کرم و پماد ساختن؟؟! :/
 سپاس شده توسط -Demoniac-
حسين بابا كجايي : )
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(10-06-2017، 20:46)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:45)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:43)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:41)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2017، 20:40)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارع...خوشوقتیم به جمع ما فلشیا خوش اومدی

یادم باشه تورو به سودا معرفی کنم..اونم تکواندو کاره...دوستای خوبی میشین

شوهرمو میگی ؟ : |

A lover
شوهرته؟؟  :|

ازم خاستگاری کرد ! دیشب .... منم قبول کردم .. فقط مونده دری عقدمون کنه !

این دری هم چه کارا که نمیکنه
واس ما پیشگوئه
واس شما جوانان دم بخت عاقد :|
دیر یا سون هم حتما قابله میشه :/

(10-06-2017، 20:45)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی پیچیده شده خودمونم نمیدونیم._.

یه وخ هوو موو نشیم این وسط؟؟!   :||
من مرجع کاملی هستم ._.
+
مگه نگفتی نمیخوای باهاش ازدواج کنی چون بی ادبه :/ ?
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، _Lσѕт_ ، teresa ☆
(11-06-2017، 9:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسين بابا كجايي  : )

اینجام Blush Blush

سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(11-06-2017، 9:41)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 9:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام  Blush  Blush

به به...

آخرين بار فك كنم 10/15 نسخه پيش با هم بوديم : )
+
دخترم كجاس؟؟!!
 سپاس شده توسط _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(11-06-2017، 9:44)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 9:41)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام  Blush  Blush

به به...  

آخرين  بار فك كنم 10/15 نسخه پيش با هم بوديم  : )
+
دخترم كجاس؟؟!!
Big Grin Big Grin
نه باوو 5 یا 6 نسخه پیش با هم بودیم Sleepy

فکر کنم درگیر امتحاناته Big Grin Big Grin

Titan ._. 
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: