(09-06-2017، 14:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-06-2017، 14:29)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلم واسش تنگ شده..
(09-06-2017، 14:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الهه دخترم کجاس؟؟ :|
داره سخت درس میخونه ._.
اینم پُستِ الانش ._.
استراژي من در زندگي:
وقتي امتحان داري و بلد نيستي ؟خواب
وقتي كلي كار داري؟خواب
وقتي حوصله هيچيو نداري ؟خواب
وقتي نميدوني چه گ*هي بخوري ؟خواب
دیدیش سلام ما رو هم بش برسون (:
(09-06-2017، 14:33)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یاخچیام
تو یاخچی ای
او یاخچد
ما یاخچی ایم
شما یاخچسز
انها یاخچیند
://///
(09-06-2017، 14:29)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-06-2017، 14:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الهه دخترم کجاس؟؟ :|
داره سخت درس میخونه ._.
اینم پُستِ الانش ._.
استراژي من در زندگي:
وقتي امتحان داري و بلد نيستي ؟خواب
وقتي كلي كار داري؟خواب
وقتي حوصله هيچيو نداري ؟خواب
وقتي نميدوني چه گ*هي بخوري ؟خواب
(09-06-2017، 14:27)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الهه دای سایمیسانااااا
دیگه مارو نمیشناسی ن؟؟!
(09-06-2017، 14:27)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-06-2017، 14:25)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خسته از بودن تو، خسته تر از رفتن تو
خسته از «مولوی» و «شوش» به «راه آهن» تو
خسته از آنچه که بود و به خدا هیچ نبود
خسته از منظره ی خسته ی تهران در دود
آهنگِ موردِ علاقه مان را میخوانی ._.\
خسته__امیر عظیمی
خیلییی خوووووبِ
این به چه زبانیه الان .____.
چرا نمیشناسم محی ._.\
درک کن خسته ام :/
+ شعرِ کاملشو خوندی؟! ._.
نَ