امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆

جن و روح و .... همش حرفه کسی تا حالا ندیده منم اعتقادی بش ندارم
خلاف قوانین!
پاسخ
آگهی
حالا همینا ک میگن نه الان تو دنیا مدرنیم اینا چرت و پرته همونایین ک شبا یخچال صدا میده صدبار قران میخونن از ترس جن : | 
منظورم کَس خاصی نی حرف و انداختم زمین صاحبش برداره ((:
-
بنظر من دنیا پر از ناشناخته آ و چیزاییه ک آدم نمیتونه درکش کنه و ببینه یا دلیل منطقی براش بیاره .. 

دو سه تا فیلم میگم حوصله داشتید ببینید درمورد همین جن و آدم فضاییه ک درموردش حرف زدید ..
کانجرینگ و ک مطمعنن بیشترتون دیدین ولی حالا اونایی ک ندیدن ببینن درمورد جنه The Conjuring 
و The Fourth Kind هم درمورد فضاییا .. این یکم حالت مستندی هم داره .. فیلما و صداها و شخصیتای واقعی و اوردن تو فیلم .. عالیه اصن ): 

درمورد ناشناخته آ هم ک گفتم .. چیز خاصی منظورم نبود ولی وقتی گفتم یاد فیلم The Atticus Institute افتادم اصن ی جو خاصی داره | : 

آدم مخش سنگین میشه اینارو میبینه .. ی فیلم کمدی هم بعدش ببینید بشوره ببره p:
پاسخ
 سپاس شده توسط rozhin❤ ، * MASIHA *
مشخصه ک جن وجود دارع همینا که میگن نیست ی سر به قران بزنن ببینن تو سوره ی جن چی نوشته این یک دومم حضرت سلیمان مگه کسی نبود که جن ها تحت اختیارشون بووودن.
و اینکه کسایی هستن که جن رو احضار میکنن اونا چی؟؟
ریاضت کشیدن واس چیه واسه ارتباط برفرار کردن با همین موجودات..
اینا به کنار جن چرا به ما کاری ندارع چون ی دنیای جدا دارن مثه دنیای ما.
و در اخر معنی سوره ی ناس روحداقلش بخونین....
پاسخ
حالا اصن وجود داره یا نداره چیکار به این کارا دارید برید به زندگیتون برسید بابا وجدانن این همه سختی و مشکلات هست همچنان به شبه علم و این چرت و پرتا میپردازید؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط rozhin❤ ، * MASIHA *
(01-06-2017، 21:10)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا همینا ک میگن نه الان تو دنیا مدرنیم اینا چرت و پرته همونایین ک شبا یخچال صدا میده صدبار قران میخونن از ترس جن : | 
منظورم کَس خاصی نی حرف و انداختم زمین صاحبش برداره ((:
-
بنظر من دنیا پر از ناشناخته آ و چیزاییه ک آدم نمیتونه درکش کنه و ببینه یا دلیل منطقی براش بیاره .. 

دو سه تا فیلم میگم حوصله داشتید ببینید درمورد همین جن و آدم فضاییه ک درموردش حرف زدید ..
کانجرینگ و ک مطمعنن بیشترتون دیدین ولی حالا اونایی ک ندیدن ببینن درمورد جنه The Conjuring 
و The Fourth Kind هم درمورد فضاییا .. این یکم حالت مستندی هم داره .. فیلما و صداها و شخصیتای واقعی و اوردن تو فیلم .. عالیه اصن ): 

درمورد ناشناخته آ هم ک گفتم .. چیز خاصی منظورم نبود ولی وقتی گفتم یاد فیلم The Atticus Institute افتادم اصن ی جو خاصی داره | : 

آدم مخش سنگین میشه اینارو میبینه .. ی فیلم کمدی هم بعدش ببینید بشوره ببره p:

خب حق با شماست .. اینکه وجود دارن یه حقیقته ..
سوال من اینه : مگه میشه هر کسی گفت اونو دیده باور کنیم ؟
انسان عادت داره از کاه کوه بسازه این موضوع هم شامل همین قسمت میشه .. طرف صدای بلبل می شنوه میگه جنه !
داریم مگه ؟ جن منی که اینهمه فیلم ترسناک و جنایی می بینم رو ول می کنه میاد در گوش تو جیغ بزنه ؟؟
خب چاخان دیگه !
یا همین فلج خواب که تو افسانه ها بهش میگن بختک ! من تو تابستون بس که تو این سایت و اون سایت مطالب جنی و بختک و ارواح و چشم بصیرت و اینجور چیزا خوندم شبا موقع خواب قلبم می یومد تو دهنم .. بعدش به این نتیجه رسیدم اینا البت خود در گیری مزمنه !
هر کسی هم نشسته رفته تو بحرش یا زده به کوه و بیابون یا عاقبتش شده تیمارستان .. پس کلا بی خیال اینجور چیزا شدم !
فیلمایی که گفتی رو یه سری هاشو دیدم .. اونایی که ندیدم هم میرم می خرم می بینم .

(02-06-2017، 12:59)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشخصه ک جن وجود دارع همینا که میگن نیست ی سر به قران بزنن ببینن تو سوره ی جن چی نوشته این یک دومم حضرت سلیمان مگه کسی نبود که جن ها تحت اختیارشون بووودن.
و اینکه کسایی هستن که جن رو احضار میکنن اونا چی؟؟
ریاضت کشیدن واس چیه واسه ارتباط برفرار کردن با همین موجودات..
اینا به کنار جن چرا به ما کاری ندارع چون ی دنیای جدا دارن مثه دنیای ما.
و در اخر معنی سوره ی ناس روحداقلش بخونین....

عزیزم منم میگم وجود دارن ولی اینکه کسی ادعا کنه دیده نه .. چون تو قرآن چیزی در این باره نیس .

(02-06-2017، 13:31)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا اصن وجود داره یا نداره چیکار به این کارا دارید برید به زندگیتون برسید بابا وجدانن این همه سختی و مشکلات هست همچنان به شبه علم و این چرت و پرتا میپردازید؟؟

خب این یجور چالشه ..
آدما نباید بهش دامن بزنن .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆ 6
پاسخ
 سپاس شده توسط Berserk ، * MASIHA *
شاید خودتم دیده باشی اما نفهمیده باشی...
من الجنه والناس....
+
وقتی قرآن رو با تفسیر کامل نخوندین لطفن نگید همچین چیزی نیست تو قرآن.....
با مدرک حرف بزنید با تشکر :cool:
پاسخ
من خیلی از جن میترسم و بهش اعتقاد دارم
پاسخ
 سپاس شده توسط rozhin❤
(02-06-2017، 16:23)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید خودتم دیده باشی اما نفهمیده باشی...
من الجنه والناس....
+
وقتی قرآن رو با تفسیر کامل نخوندین لطفن نگید همچین چیزی نیست تو قرآن.....
با مدرک حرف بزنید با تشکر :cool:

آخه عزیزم هست .. منم میگم هست !
ولی شما دیدی تا حالا ؟ کمتر کسی واقعا دیده !
ولی هر کسی گفت دیدم که نباید باور کنیم عزیزم ....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
من ندیدم ولی میترسم ازش اصلا از فکرشم ترس برم میداره همه سوره ناسو میخونم..
پاسخ
 سپاس شده توسط rozhin❤
فازای چرت و جدید دهه هشتادی های محترمه ...
اعتقاد ندارن به دیدنشون .
ولی به وجودشون چرا !
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart امروز چه حسی داری؟
Tongue دوست داری به سمت نفر قبلی چی پرت کنی؟
  احساسی که به نفر قبلی داری رو با شکلک نشون بده
  اگه عشقت رو دوست داری بهش ی شکلک تقدیم کن و اول یا اگه خواستی آخر اسمش رو بنویسید بخ
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  غذایی که نفر قبلی میگه دوست داری یا نه???
  اگه همین الان گوشیت زنگ بزنه دوست داری کی باشه
  دوس داری نفرقبلیت رو چی صدا کنی؟
  دوست داری با چی بیوفتی به جون نفر قبلیت ؟! سوال تصویری
  اگه نفر قبلی یه وسیله تو کمدت باشه دوست داری کدوم یکی از این وسیله ها باشه ؟؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان