29-05-2017، 12:22
(29-05-2017، 12:20)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آفرین مهندس دان شد ولی خب بازش نمیکنه...بی خی خی باو خاله بیاد بش میگم واسم دان کنه خودش بلده
(29-05-2017، 12:13)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب همه باید سپاس بدی ._.
(29-05-2017، 12:09)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قبل امتحانا همیشه پیش مطالعه نيازه ._.
+
کوری سپاساتو نميبينم ._.
سپاس دادم بهت كه صفحات قبل..!!
با الهه قهرم..دعوام كرد :|
(29-05-2017، 12:14)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:07)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:03)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوباره خیلی ممنونم....ولی هزار بار عوضش کردم و و حتی کامپیوترم پنج شیش تا مرورگر هم داره و همشونو امتحان کردم ولی خب نمیشهههههه ..حالا مهندس شما بفرست بقیشو بسپار به من از تلگرام کانال میوزیک بگیر بت میدن البته اگه با گوشی تو انجمنی
اوکییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.irmp3.ir/downloadp/s/eyJjdCI6IkxkeG1Bb0Iyam1STzlKcVZTQUQvVVE9PSIsIml2IjoiYmFkMThmOTQ1ZTc0NjkxMDg3NmFiMzI5MjUzODNmYWYiLCJzIjoiYzQzMmRjNzFmNjgyNzI4MCJ9.mp3
امتحان كن ببين چي ميشه..
ای دردت نگیره..مهندس زده بودی به خال ولی من گوش نکردم اخه بازم باید دانش کنم..نمیشه
ببين رو اون علامت پلي راست كليك كن..
نوشته سيو ويدئو از...
اونو بزن دانلود ميشه..
خالت چند سالشه؟؟ : )