11-05-2017، 12:07
(11-05-2017، 11:57)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لغت نامه ی دهخدا گرامرای ادبیاتم توش داره ؟ :|
(11-05-2017، 11:56)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:49)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو صفحه های قبلی رو بخون تا بفهمی :/
چی شده باز :/
+
محدثه جوابتو تو عاشقای رپ دادم :|
+
مسیحا :
اره جون میده بری توش چادر بزنی انقد خشگله D:
درضمن تا حالا اگه کنایه به گوشت خورده باشی میفهمی ک کنایه منظور دور داره :|
اینم همونه (:
اوخی !
نشنیده بودم : |
من برم فرهنگ لغت دهخدا رو بشکافم ! : |
(11-05-2017، 11:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:52)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:49)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی شده باز :/
چیزای خوب خوب ! خیلی خوب خوب !
اره انقد خوبه من دارم از خنده موج مکزیکی میرم :|
دیگه ببین من در چه حالتی به سر میبرم !
(11-05-2017، 11:57)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجآ وقتی خلوته قشنگ تره نَ؟؟ :/
حرفت منطقی !
تازه باهاتم موافقم شدید !