04-05-2017، 19:53
(04-05-2017، 19:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 19:19)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اگه بخوایم از جنبه ی حمالی بخوایم حساب کنیم خیلی خوب موثره
(04-05-2017، 19:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این همه گپ و چنل ساختن..
ولی هنوز انجمن یه پبج اینستا نداره!!
هــعــی..
نمیخواد خب چیکارش کنم
گپ و کِلن و اینارم اسکی رفتن دیگه ...
صاحب سایت یکی دیگس ک ب چپشم نیست
(04-05-2017، 19:19)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بریم خرید بارارو بیاره
(04-05-2017، 19:17)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهتر :|
(04-05-2017، 15:28)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای جان خسته نباشی منم عصر رفتم خرید از کتو کول افتادم انقدر بار کشیدم
پنجشنبه ..
امروز مهمون داریم ، از صب دارم مث کوزت با مامانم کار میکنم :|
دیگه جونم دراومده :/
چرا من دوست پسر ندارم
دوست پسر میخوای چی کار ؟ :/
درد سر داره ._.
البته واسه من درد سر داره واسه تو نداره :|
مخصوصا اگه اهل خرج کردن باشه :|
اره دیکه ماشین بیاره
ن حالا خرجش مهم نیست همین پول اژانس کمر منو شکسته