امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طراحی بنر برای شما

(30-08-2011، 13:32)PERSHIA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بنر رو توی فتو شاپ درست کردی
آره چرا چیزی شده؟

پاسخ
آگهی
نقل قول: سلام.بنر هاي خيلي قششنگي هستن.تو اين سايت هم ميشه بنر ساخت:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashbanneronline.com
زبانش هم ميشه فارسي كرد.
غلط كردم اينو گفتم دوستانSad
WE ARE THE ASSASSINS , AND THIS IS OUR CREED
طراحی بنر برای شما 4طراحی بنر برای شما 4
پاسخ
(30-08-2011، 13:47)mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2011، 13:32)PERSHIA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره چرا چیزی شده؟

نه من بلد نیستم توی فتوشاپ بسازم به من هم یاد می دی
پاسخ
(31-08-2011، 14:14)PERSHIA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2011، 13:47)mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره چرا چیزی شده؟

نه من بلد نیستم توی فتوشاپ بسازم به من هم یاد می دی

عزیز فقط کافی هست توی اینترنت سرچ کنی"ساختن بنر با فوتوشاپ" اون موقعه هم فیلمش میاد و هم توضیحات"

فوتوشاپ خیـــــــــــــــــــلی کارایی داره حتی با کمک فوتوشاپ میشه یه سایت ساخت اگه شد در مورد فوتوشاپ به همه توضیح میدم.
پاسخ
من با اینترنت هوشمند میام نمی تونم چیزی رو دانلود کنم همین الان 96 هراز تومن قبض اومده
پاسخ
از من مدوم هست.
پاسخ
(31-08-2011، 19:16)PERSHIA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با اینترنت هوشمند میام نمی تونم چیزی رو دانلود کنم همین الان 96 هراز تومن قبض اومده
خوب رفیق adsl بگیری ماهی 10 تومن بیش تر نمیشه.
می تونی صبح تا شبم باشی زمانی نیست...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط gamer
(31-08-2011، 20:23)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2011، 19:16)PERSHIA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب رفیق adsl بگیری ماهی 10 تومن بیش تر نمیشه.
می تونی صبح تا شبم باشی زمانی نیست...

خوبه ولی سرعت چی؟ من چیزی رو میخوام توی محیط اینترنت که سرعتش خوب باشه.
پاسخ
منظورم اینه که از اینترنت هوشمند بهتره...
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
پاسخ
سلام.خوبين؟من اين تبليغه رو جاهاي زيادي ديدم.نميدونم درسته يا الكيه؟شما ميدونين بگين.ممنونمHeart:cool:Big GrinHuh
bestpersianshop.melimarket.com/product/8
WE ARE THE ASSASSINS , AND THIS IS OUR CREED
طراحی بنر برای شما 4طراحی بنر برای شما 4
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان