امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(17-04-2017، 19:30)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر ناظم باس بره تحقیق کنه که این داره راست میگه یا خیییییییر

تحقیق چی؟ میگم نیست دیگه :|
_
دیگه حرف نمیزنه (((:
 سپاس شده توسط ali.... ، sogol.bf ، [ SouL ]
آگهی
(17-04-2017، 19:32)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2017، 19:30)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر ناظم باس بره تحقیق کنه که این داره راست میگه یا خیییییییر

تحقیق لازم نیس پروفایل منو با اون مقایسه کنه میفهمه کی اسکی رفته

بی خیال فرررررراموشش کن چی گذشت تازه وارد Big Grin اصل!!!؟؟؟رد کن بیاد و ناراحتم نباش خوشحال باش باو من و نیگااا Big Grin Wink

میگماااااااااااا فراموش کنین و تازه واردم یه اصل بده و دوست شیم همگی خوشحال و خندان بعدشم نخود نخود هرکی بره خانه ی خود
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، ali....
17 از یه جایی و شماها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ 110
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط sogol.bf ، [ SouL ]
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265064

دیدن کنیدع : )
 سپاس شده توسط sogol.bf ، ali....
(17-04-2017، 19:38)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بابا غل...شما خوشحال باش و یه اصل بده تا ماهم اصل بدیم Blush

17 از یه جایی و شما
[/quote]

اسمتون؟؟؟من 15سوگلم عاشق گلم خخخخ از یه گوشه دنیا..خوشبختم Blush

واااااااااااااااای من امروز یه جورایی خوشحالم انگار تمووووووووووم دنیا شده مال من آخخخخخخخخ جونممممممم
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط ali....
علی دیگه
اسم قشنگی دارید
منم همین طور
خانومایه دیگه شما اصل نمیدید؟
 سپاس شده توسط sogol.bf
(17-04-2017، 19:40)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن کنیدع  :   )

هعی ابجی این منم آخه دیروز داشتم با پیانو آهنگ میخوندم کنار دریا که عکسمو گرفتی مگه نه؟ Wink خخخ
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
ولی....
خسته شدم...
(17-04-2017، 19:42)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دیگه
اسم قشنگی دارید
منم همین طور

محی ۱۵ تب
(17-04-2017، 19:42)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دیگه
اسم قشنگی دارید
منم همین طور

اه واقعا مرررررررررررررررررسی ولی اولین بارم که نیست میشنوم اسمم قشنگه معلومه که قشنگه Tongue خوشمزم هست Big Grin Tongue
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
ولی....
خسته شدم...
 سپاس شده توسط ali.... ، [ SouL ]
(17-04-2017، 19:43)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2017، 19:40)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن کنیدع  :   )

هعی ابجی این منم آخه دیروز داشتم با پیانو آهنگ میخوندم کنار دریا که عکسمو گرفتی مگه نه؟ Wink خخخ

کدوم پیانو؟
کدوم دریا؟
این اصن عکسع؟
 سپاس شده توسط sogol.bf

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان