امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(16-04-2017، 21:18)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه خداحافظ همگی

خدافظ سوگولی

(16-04-2017، 21:17)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:14)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب یکیم ب من یه رمان توپ معرفی کنه لطفا Smile
من زیاد تو رمانای عاشقانه تخصص ندارم و زیاد نمیخونم ولی یکی دوبار ک خوندم رمان گناهکار خوب بوده ._.
+
شب بخیر :|

شب بخیر دوست عزیزی ک اسمتو نمیدونم :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
آگهی
چقدر همگی زود میخوابین ._.
راز موفقیتتونو بعدا به منم بگید :|

شبتون بخیر
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE
(16-04-2017، 21:20)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبتون بخیر

همه رفتن دیگه منم برم
شب خیر اسم تو ام نمیدونم :|
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-04-2017، 21:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:16)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:14)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:12)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:11)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِ... چه عملی؟!
خدا بد نده
هیچی مشغول درس و دانشگاه و بیمارستان :/
تو چه خبر؟ چطوری؟

واا خنگوول قلبمو دیگ
منم خوبم خداروشکر

خخخ هانا من الان خودمم نمیشناسم
حافظه که چه عرض کنم
الان چطوری؟ همه چی خوب پیش رفت؟

خداروشکر ی نفسی میکشیم
ن بسختی ب هوش اومدم دکترم گف استرسو عصبانیت برام سمه خخخ چیزی ک همیشه میگن
بیخی باو

خداروشکر
ای بابا
ولی بازم بی اهمیت نگیر
مواظب خودت باش
هر چند خیلی وقتا دستِ خودِ آدم نیست ولی بازم سعی کن عصبانی نشی

اوهوم مثلا امروز کلی حرص خوردم بخاطر ابجی خانوم
توم مواظب خودت باش عزیزم
خیلی خوب شد ک بات حرف زدم دلم برات تنگ شده بود
ببخشید من دیگ برم فدات فعلا
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، MAMAD*ALONE
(16-04-2017، 21:21)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:20)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبتون بخیر

همه رفتن دیگه منم برم

برو پُتِیتو
الهه بودم ._.
شب خوش

(16-04-2017، 21:22)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:16)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:14)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:12)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واا خنگوول قلبمو دیگ
منم خوبم خداروشکر

حافظه که چه عرض کنم

خداروشکر ی نفسی میکشیم
بیخی باو

خداروشکر
ای بابا
ولی بازم بی اهمیت نگیر
مواظب خودت باش

توم مواظب خودت باش عزیزم

نکن هانا اصلا خوب نیست
چشم همزاد (:
منم همینطور
فعلا
شب خوش

همه ی بچه هارو خوابوندم .___.

وَ من باز مانده ام تنهای تنها :/
 سپاس شده توسط Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE
سلام...

باز این دوتا همزاد جفت شدن؟؟؟
خخخخ چه دل و قلوه ای رد و بدل میکنن

لعنتیا جای من خالی بود :/

سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
(16-04-2017، 17:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 17:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 11:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 11:07)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیدار میشویم:492:

بآز سلام نکردی که :|

های ددی Angel
دخمـــلممه ایشوون   Shy

پدریه من نیستم خوش میگذره ها dit
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(16-04-2017، 23:55)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلام
خخخ خودت همزادمون کردی حالا بیا جمعمون کن ((:

اوهوم جات خالی بود ._.\
(16-04-2017، 23:55)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

خخخ شما مارو همزاد هم کردیداااا

(16-04-2017، 21:22)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2017، 21:21)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبتون بخیر

همه رفتن دیگه منم برم

برو پُتِیتو
الهه بودم ._.
شب خوش

(16-04-2017، 21:22)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حافظه که چه عرض کنم

خداروشکر ی نفسی میکشیم
بیخی باو

خداروشکر
ای بابا
ولی بازم بی اهمیت نگیر
مواظب خودت باش

توم مواظب خودت باش عزیزم

نکن هانا اصلا خوب نیست
چشم همزاد (:
منم همینطور
فعلا
شب خوش

همه ی بچه هارو خوابوندم .___.

وَ من باز مانده ام تنهای تنها :/

تقصیر من نیس الی اطرافیان مراعات نمیکنن Undecided
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ
چه شلوخ پلوخه چشم به هم زدیم صد صفه رفتین جلو:499:497:498:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان