15-04-2017، 18:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-04-2017، 18:02، توسط ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ°.)
(15-04-2017، 17:59)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ووووی اصلا دلمم نمیسوزه چون اگه نرم مدرسه اکیپ چهارنفرمون رو کمتر مبینم
(15-04-2017، 17:57)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2017، 17:55)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بشین باوووو فردا متحان ریاضی دارم
(15-04-2017، 17:52)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2017، 17:50)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهاااان جدی؟؟اونوقت تو ترش نکنی ی وقت من نگرانتم
نگران نباششش
میشنم تو خونه ورزش میکنممم میخورم میخوابم خخخ
عههه جداااا
چسب امری دیگ
پاشووو پاشوووو خونه رو جارو کن زووود ظرفام رو سینک بشووور غذام ماکارانی درس کن بت نیومده استراحت بدن بت
اخ جووونم من مدرسه نمیرمممم خخخ دلت بترکهههه از حسودی
اره جون عمت موقع کار درس خوندن یادت میوفتهههه بچه پرووو
حاال تو بسوزززز
عسیسمممم همیشه مدرسه و درس حرف اول
خخخخ
(15-04-2017، 18:00)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2017، 17:58)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2017، 17:56)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدات شمم
(15-04-2017، 17:55)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدی؟؟
(15-04-2017، 17:53)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سحرمم
علیک سلام
سحر؟؟؟یامبینا؟؟![]()
![]()
![]()
بی معرفت کی برگشتی؟؟؟
نبایدیه یادی ازما بکنی؟؟؟![]()
![]()
من اینا نبودم دو ماه مبینا بود
یه چند روزی هست میامم
چه خبراا خوبی
به هرحال خوش اومدی
دلم تنگ شده بود