08-04-2017، 20:54
(08-04-2017، 20:16)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این هنر مآس !!
(08-04-2017، 16:06)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2017، 11:49)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2017، 11:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2017، 10:46)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سللام
سوگول دخترم کجآس : )
پدریه
چ عجب دخترم آن شٌد :|
(08-04-2017، 16:06)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخــــه دخترم نیـــگا کن فقط..
(08-04-2017، 11:49)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2017، 11:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوگول دخترم کجآس : )
پدریه
چ عجب دخترم آن شٌد :|
بعد میگی واحد قبول شدن راحته![]()
الان دیگ اخر سال شده و همه مدرسه ها دارن کتاب تموم میکنن مدرسه ما تآزه کتآب داده![]()
آخه من اینو دیگ چیکا کنم اخر سالی..
الآن تو همین چهار پنج هفته من باس یه میز تحریر بسازم Y.Y
حآلا جز واحد های تعوریش !!...
اَشکم در اومد : (
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
الهیبده بیرون برات درست کنن خب
باس یاد بگیریم..
ولی مسعله این که چقد بر خلاف افکار عمومی واحد های هنرستان سخت و سنگینه...
T_T