امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

Dodgy بابا انیشتن
منم یک ساعت دارم از این گوگل خر میخوام داستان کوتاه ی داستان واسه من میاره اندازه داستان هزارو یک شب
آگهی
(07-04-2017، 14:37)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Tongue  Dodgy خو مرررررررررررررررض روانخوانی که تحقیق نیس که منگل جان باید ی داستانی باشه ی چیزی نه تحقیق اینجوری بود که من از تو یکی کمک نمیخوایستم ایشششششششششششششششششش

اسکل یه جای تاریخی توشهرتون پیداکن داستان وقضیه اینکه چراوچطورساخته شده روبنویس.خدابه دادشوهرآیندت برسه خخخخ

(07-04-2017، 14:41)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy بابا انیشتن
منم یک ساعت دارم از این گوگل خر میخوام داستان کوتاه ی داستان واسه من میاره اندازه داستان هزارو یک شب
بروسایت هم میهن عضوشو یه قسمتش هست پرسش وپاسخ سوال میزاری جواب میگیری راحت وبی دردسر
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
ااااااااا تو به شوعر من چیکار داری اتاقا دلشم بخواد قربونش برم خخخخخخخخخ
اوکی الان میرم هم میهن به خدا اگه چرت و پرت باشه میکشمت
(07-04-2017، 14:41)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy بابا انیشتن

خب یا عوضی سرچ می کنین یا در مورد یه عوضی سرچ می کنین یا... ولش کن اصلا :|

(07-04-2017، 14:43)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااااااا تو به شوعر من چیکار داری اتاقا دلشم بخواد قربونش برم خخخخخخخخخ
اوکی الان میرم هم میهن به خدا اگه چرت و پرت باشه میکشمت
مردشور هرجفتتون Big Grin Big Grin Big Grin
اسم کاربرین رواعلام کن یکم سرکارت بزاریم
Big Grin مردشور شما دو نفرو ببرن عبضییییییی
ول کن بابا حوصله عضویت ندارم خخ
درس شد؟؟ارسالام؟؟
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
(07-04-2017، 14:47)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس شد؟؟ارسالام؟؟

ی پیام بفرس 

سپاس شده توسط sogol.bf
(07-04-2017، 14:47)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin مردشور شما دو نفرو ببرن عبضییییییی
ول کن بابا حوصله عضویت ندارم خخ
واااا کودونفر؟؟ من که دونفری نمیبینم
خخخ

(07-04-2017، 14:47)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس شد؟؟ارسالام؟؟
آبجی بایدیه ستاره بیادپایین اسمت.کاری به ارسالانداشته باش
باید بیش از 20 تا پیام باشه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان