امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(07-04-2017، 14:23)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووووووووووووووووووووووف بابا ایول مامان و عشق و داداش همه دست به دست هم برای موفقیت تو خخخخخخخخخخخ
روانخوانی هیچ پیشنهادی نداری که چی بنویسم؟
مامان وداداش که بعله دیگه این گزینه عشق روحذف کنی جملت درست میشه Big Grin ولی بمیرم واسشون ناامیدمیشن
بصبریکم فکرکنم
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
آگهی
سلام سوگول خانوم خوش اومدی

خخخخخخخخخخخ
ابرین فکرتو به کار بنداز
 سپاس شده توسط sogol.bf
قبلا ک 20تا میخواست

(07-04-2017، 14:27)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ
ابرین فکرتو به کار بنداز

سلام خوبی دینا جان؟

پس بیستاشون میکنم
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...
(07-04-2017، 14:32)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2017، 14:27)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ
ابرین فکرتو به کار بنداز

سلام خوبی دینا جان؟

پس بیستاشون میکنم
امتحان کن 
ببین شد یا نه؟

ممنون خوبم
حوصلم پوکییییییییییییییییییییید
(07-04-2017، 14:27)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ
ابرین فکرتو به کار بنداز
نتیجه افکاروالای بنده:خو نکبت من ازکجابونم رشت چه تاریخی داشته؟بشین درمورد یه مکان دیدنی تاریخی یاباستانیش تحقیق کن بنویس
[کاش‌میشُد بَعضیا‌رواَز‌‌مَجازی بیرون‌کِشید مُحکَم‌بَغَلِشون‌کَرد^^♡
پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــوف

Tongue Dodgy خو مرررررررررررررررض روانخوانی که تحقیق نیس که منگل جان باید ی داستانی باشه ی چیزی نه تحقیق اینجوری بود که من از تو یکی کمک نمیخوایستم ایشششششششششششششششششش
(07-04-2017، 14:37)ی عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Tongue  Dodgy خو مرررررررررررررررض روانخوانی که تحقیق نیس که منگل جان باید ی داستانی باشه ی چیزی نه تحقیق اینجوری بود که من از تو یکی کمک نمیخوایستم ایشششششششششششششششششش

فک کنم ی چیزی هس ب اسم گوگل چرا خواسته هاتونو از اون نمیخواین؟؟؟ :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان