(02-04-2017، 20:56)✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|||||||||
یاد قدیم افتآدم..
خیلی دارم فشار میارم ب مغزم اشنایی
(02-04-2017، 20:56)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2017، 20:50)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: هم بد حرف میزنم :|نامادری
هم حرف بد میزنم :|
D:
(02-04-2017، 20:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2017، 20:43)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2017، 20:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بودم تو نبودی من همش دنبالت میگشتم
اینآهآآش ⌒.⌒
کجا بودی نبودی؟؟
الهی نامادریش فدآش بشه ایشآلآ..
دخملممم میخوای بگم این نامادریت برای شوکولات بخره O_O
نه اون کوفتم نمیخره پولارو برای خودش برمیداره
وللش کن خسیسو...
خودمون میخریم...چقد عیدی جمع کردی دمخل بآبآ؟؟ بریم با عیدی هات نوتلا بزنیم با تست =P
پدریه نتت ضعیفه؟یا جای دیگه دستت بنده؟
خیلی دیر ج میدی