(27-03-2017، 20:15)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2017، 20:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2017، 16:19)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2017، 16:03)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما همه منتظر اخطارای شیوا هسدیم D:
با سلام و صلوات بر روح مقدس خودم
چرااااا اخه من بکی اخطار دادم
(27-03-2017، 16:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوآ بآبآیی..
داداش امیرمون چی میگه O_O
سلاین
من نمیدونم من گوناهَم من ناز!!!
درد اخطارات هنو هستD:
وایسا نگاه کنم خخخ
در مورد سوالت فکر نمیکنم پلاگین اجازه بده ک بشه فقط حذف ارسال روبهتون بدن اینا به رده کاربری بستگی داره
خخخ من انجمن سازم .. ربطی ب پلاگین ندارههه عزیز(;
چنین امکانی ک گفتم امکان پذیرع(:
(27-03-2017، 20:16)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2017، 20:15)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2017، 20:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2017، 16:19)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2017، 16:03)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما همه منتظر اخطارای شیوا هسدیم D:
با سلام و صلوات بر روح مقدس خودم
چرااااا اخه من بکی اخطار دادم
(27-03-2017، 16:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوآ بآبآیی..
داداش امیرمون چی میگه O_O
سلاین
من نمیدونم من گوناهَم من ناز!!!
درد اخطارات هنو هستD:
وایسا نگاه کنم خخخ
در مورد سوالت فکر نمیکنم پلاگین اجازه بده ک بشه فقط حذف ارسال روبهتون بدن اینا به رده کاربری بستگی داره
خخخ من انجمن سازم .. ربطی ب پلاگین ندارههه عزیز(;
چنین امکانی ک گفتم امکان پذیرع(:
الان میشه با همین نویسندگی دسترسی ناظم هم داشته باشم ..
بستگی به تنظیمات گروه کاربریت دارع