موضوعها: 2
سپاس ها 81
سپاس شده 78 بار در 34 ارسال
حالت من: هیچ کدام
امتحانا که تموم شد . میشه زود تر آماده کنی از بس کارات قشنگ بود دل تو دلم نیست جلد رمانم و ببینم
شمایی که مرا نمیشناسید ، بی باک در چشمانم خیره نشوید آنقدر ترسناک هستم که در راهم سر به سر ، تن به مرگ بدهید آن هم مقابل زنده ماندن کسانی که با آنها در بند من شدید و باز هم من ، همان پیمان شکن نامردم که شما از او میترسید
سپاس ها 81
سپاس شده 78 بار در 34 ارسال
سلام میشه زودتر جلد رمان رو درست کنید دیگه نمی تونم صبر کنم ممنون میشم
شمایی که مرا نمیشناسید ، بی باک در چشمانم خیره نشوید آنقدر ترسناک هستم که در راهم سر به سر ، تن به مرگ بدهید آن هم مقابل زنده ماندن کسانی که با آنها در بند من شدید و باز هم من ، همان پیمان شکن نامردم که شما از او میترسید
موضوعها: 10
سپاس ها 51
سپاس شده 137 بار در 69 ارسال
04-03-2017، 18:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2017، 18:12، توسط فافا1212.)
مرسی عزیزم
سرگذشت
فافا1212
درباره ی 4 تا برادره که4 قلوهستن.ولی یکم توقیافه هاشون تفاوت هست.
هرکدومشون توی یه سرنوشتی قرار میگیرن و یه اتفاقاتی براشون میوفته.یکی شرکت داره یکی وکیله یکی دکتره و اخری پلیس.
این درباره ی سرگذشتشونه حتی یکیشون یه چیزایی درباره ی گذشته ی پدرش کشف میکنه و میفهمن که یه برادر بزرگ ترم دارن که....
موضوعها: 5
سپاس ها 470
سپاس شده 72 بار در 40 ارسال
اسم رمان:در جست وجوی تو...
نویسنده :
T.T
ژانر :عاشقانه،کلکلی
خلاصه:
دختری به نام سوگله که میخواد باتغییر قیافه داداشش سردارو سرکار بذاره...این وسط داداشش می فهمه وسوگل برای عادی کردن اوضاع باپسری به اسم میلاد آشنا میشهکه بعدا می فهمه همسایه جدیدشونه واز اون روز در به در دنبال سوگل می گرده در حالی که فقط چهره ی تغییر داده شدشو دیده و...
چشم های تو قوطی رنگاند
همه جا را سیاه میگیرد
به تو نزدیک میشود شب من
نفسم بوی ماه میگیرد...?✨
موضوعها: 0
سپاس ها 9
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
02-04-2017، 5:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-04-2017، 5:49، توسط Nafas1382.)
نام رمان ماُموریت وعشق
نام نویسنده آناهیتا
خلاصه درباره یه دختریه به نام آناهیتا که تصمیم میگیره هم ادامه تحصیل بده هم رشته افسری رو به پایان برسونه توی آخرین ترمی که بادوستاش میره باچند تاپسر دعواشون میشه که بعد به هم همکار در میان
ممنون میشم برای منم بزنین برای خودم می خوام
سپاس ها 407
سپاس شده 364 بار در 212 ارسال
03-04-2017، 18:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-04-2017، 19:00، توسط sogol.bf.)
منم جلد موخوام واس خودم......نویسندشم خودمم sogol.sl.....اسم رمانم:عشق دردناک...خلاصه داستان:داستان در مورد یه دختریه که تو مدرسشون عاشق پسری میشه که تازه وارده بعدش پسره دختره رو گول میزنه...خب اگ همشو بگم که تموم میشه....ژانر:عاشقانه...غمگین
خواهش میکنم زودتر آممادش کنید
خدا جونم!
میشه ورقم رو بدم؟؟
میدونم وقت امتحان تموم نشده!!...
ولی....
خسته شدم...