31-12-2016، 20:30
(31-12-2016، 20:26)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه مثل اینکه شمافقط ادعای خالی هستی
(31-12-2016، 20:24)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عینه بچه هاخودتی لابدبعدشم میگی آینه گفتم خفه بشم ....
(13-12-2016، 20:00)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داش اسی سوت و کور کجایی دوستان تو هر پروفایلی میرم یا ناراحت یا شکست عشقی خورده
(31-12-2016، 20:21)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودتی...آخه من مجبورم به تو راستشو بگم ک کلاس چندمم یا دانشگاهم یا هر کوفتی هستم ن مجبور نیستم به تو چ که من چندمم راحت شدی حالا خفه شو
(31-12-2016، 20:19)س و گ ل یعنی سوگلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه بشم .... اخه بچه سال فکرکردی ماخریم میایی چاخان شهرستانی میکنی لاتاری
(13-12-2016، 20:00)piam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داش اسی سوت و کور کجایی دوستان تو هر پروفایلی میرم یا ناراحت یا شکست عشقی خورده
(31-12-2016، 20:17)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نذاربگما خانوم دانشگاهی باسن 15سالگی رفته دانشگاه
میشه خفه شی
(31-12-2016، 20:24)fatemeh.a* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاخ بازی ماله بچه هاس شاخ شهیدابودن که رفتن
(31-12-2016، 20:22)dadash ashkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بروبخون متوجه میشی.بحث خیانت نیس
(31-12-2016، 20:19)*Artan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش بهره اینا موجود فضایین ولشون کن دیگه
نه بابا چی ولشون کن . اینا دارن پته همدیگرو میریزن رو آب بذار آخرش میشه مثه سریالا ترکی میفهمی کی به کی خیانت کرده !
بحث سراینه که این آقادیگه زیادی داره شاخ بازی درمیاره وحرف الکی میزنه
نه خانوم من فقط ازچس ناله ی بعضیاناراحتم
اگه یکم ازعقلت استفاده میکردی میفهمیدی هرحرفی رونبایدهمه جابزنی
فضول روبردن جهنم گفت اینجاآب سردکن داره؟؟؟
فکرنکن هرچی دلت بخوادمیگی وکسی هم چیزی نگه ازاین خبرانیس آقا