25-12-2016، 13:45
(24-12-2016، 19:24)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-12-2016، 18:01)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-12-2016، 19:43)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس منم مقرورم
(23-12-2016، 8:46)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۷) بازی کردن با مو و دست کشیدن لای موها
تنها چیزی که میتونم بگم اینکه خدا کنه تو انجمن نباشه.هروقت میبینمش همین کارو میکنم.
(21-12-2016، 12:02)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب گفتی
ب نظرم دخترا راحت تر عاشق میشن و راحت هم میتونن عشقشونو فراموش کنن پسرا خیلی دیرتر و سخت عاشق میشن اما عشقشون واقعی تره
ولی اینم نگفتی که پسرا سعی میکنن کسی رو که دوست دارن اول از خودشون دور کنند تا عاشقش نشن ولی وقتی عاشقش بشن دوست ندارن ازشون دور شه
بیشتر پسرای مغرور اینطورین
مغرور
راستش پسر مغرور بهتره
مغروریم حدی داره بعیضیا عین من نیستن که به دخترا محل بزارن :cool: مثلا الکی من خیلی خوبم :cool: :cool: :cool: