15-01-2015، 18:38
در ابتدا تصاویری از یک کارخانه غیرمجاز و غیربهداشتی را ملاحظه میکنید همراه با توضیحات
کارشناسان تغذیه معتقدند سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه شده اند به دلیل استفاده از مرغ به همراه پوست، استخوان و چربی های موجود در دستگاه گوارش و لابه لای روده ها غیر بهداشتی هستند و مصرف کننده باید توجه نماید، مواد غذایی خود را از کارخانه های شناخته شده و معتبری که مجهز به آزمایشگاه می باشند و دارای نام تجاری مطرح هستند تهیه نماید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرغ های تخم گزار با تمام جزئیات به داخل دستگاه های تولید خمیر مرغ ریخته می شوند
مرغ های تخم گزار با تمام جزئیات به داخل دستگاه های تولید خمیر مرغ ریخته می شوند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرغ های بی کیفیت و پیر
مرغ های بی کیفیت و پیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چربی ها و دیگر اجزای مرغ که عامل بسیاری از بیماریهاست
چربی ها و دیگر اجزای مرغ که عامل بسیاری از بیماریهاست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چند سال قبل ، ساندویچی زده بودیم. اون موقع هر کیلو کالباس ، بسته به مارکش ، بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰ تومن قیمت داشت.
یه روز یه فروشنده اومد به مغازه و گفت که کالباس می ده به ما به قیمت ۳۸۰ تا ۴۴۰ تومان.
طبیعتا ما هم استقبال کردیم و خریدیم و بعد از چند بار رفت و آمد و خرید ، چون آدم خوش مشربی بود ، باهاش رفیق شدیم و رفته رفته کارمون کشید به این که شراکت کنیم و سرمایه از ما و کار و تجربه از اون و کارخانه تولید سوسیس و کالباسش رو توسعه بدیم و خلاصه این که راه صد ساله رو ، یک ساله بریم.
برای بازدید رفتیم کارخونش. کارخونه که چه عرض کنم؟ یک کارگاه در بیرون شهر بود در کمال کثافت و تعفن.
یه سالن پر بود از نون خشک های کپک زده و مونده که توش موش هم دیدم.
یه سالن هم پر بود از تفاله های مرغ، از روده و امعا و احشای داخلی مرغ تا کثافت های داخل شکم مرغ ها… کلی هم مگس برای خودشون داشتن کیف می کردن!!
بوی گند همه جا رو پر کرده بود.
کمی آن طرف تر ،چند تا گالن بودن که می گفت حاوی مواد ضدعفونی کننده و معطر کننده و طعم دهنده است وموقع میکس ، محلول داخل گالن ها رو با نون خشک ها و مرغ ها قاطی می کرد. البته ، کمی هم گوشت مرغ واقعی در سردخانه اش داشت!
به جای پسته هم که بعضا روی کالباس ها می ریزن ، اینا باقالی ها رو خرد می کردند.
خلاصه این که همه اینا در نهایت تبدیل می شدن به کالباس.
اونجا بود که نه تنها باهاش به هم زدم و قید شراکت رو هم زدم ، بلکه به خودم لعنت فرستادم که خدای من! همه این مدت ، من این آشغال ها را به مردم می فروختم؟!
البته نمی دونم در کارخانه های رسمی واقعا چی می گذره ولی نهاتا اونا هم سوسیس و کالباس تولید می کنن که ضررهای خاص خودش رو داره.
شما وقتی به یه ساندویجی می رین و ساندویچ هایی مانند کالباس، ژامبون ، بندری، هات داگ و نیز پیتزا سفارس می دین ، واقعا از کجا می دونین که صاحب مغازه ، از کی خریده و اونی که می خورین ، در چه شرایطی تولید شده و با طعم دهنده و معطر کننده ها ، خوش خوراک شده است؟!
من چند ماه بعد از اون ماجرا ، کلا ساندویچی رو تعطیل کردم و الان لوازم کادویی می فروشم و خوشحالم که لااقل به مردم ، غذاهای بیماری زا نمی فروشم و البته سال هاست که وقتی سوسیس و کالباس می بینم ، یاد اون کارگاه متعفن می افتم، انگار بوی تعفن آشغال مرغ ها ، همین الان توی دماغمه!
و حالا یک کارخانه مجاز و بهداشتی
فیلم: یک ویدئوی واقعی؛ خط بطلان بر کابوس مصرف سوسیس و کالباس!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Download
Download
به تازگی یک گزارش ویدئویی در اینترنت منتشر شده که کاربران ایرانی از آن استقبال گستردهای کردهاند.
«فرورتیش رضوانیه» که روزنامهنگار آزاد محقق است و موضوعات جنجالی را دنبال میکند، به دنبال انتشار ویدئویی درباره کارگاههای زیرزمینی و غیرمجاز تولید سوسیس و کالباس که اسفندماه ۹۱ در فضای اینترنت مخاطبان بسیاری داشت، اینبار در مهرماه ۹۲ با دوربین خود به یک کارخانه معتبر در تهران مراجعه کرده است.
سازنده این ویدئوی ۱۵ دقیقهای، بخشهای مختلف خط تولید سوسیس و کالباس را نمایش میدهد و همچنین درباره ابهاماتی چون نیتریت سدیم و فسفات موجود در ترکیبات خمیر محصولات این کارخانه از مسوولان آنجا پرسش کرده است.
این نخستینبار است که یک کارخانه سوسیس و کالباس ایرانی به مردم نشان داده میشود و انتظار میرود دیگر تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی نیز درهای خط تولید را به روی خبرنگاران باز کنند. کارشناسان معتقدند در صورت برقراری آشتی میان صنعت سوسیس و کالباس ایران و رسانهها، هر روز از تعداد کارگاههای زیرزمینی کاسته خواهد شد و مردم نیز از سلامت محصولات گوشتی که مصرف میکنند، مطمئنتر خواهند بود.
فرورتیش رضوانیه، درباره واکنشها به انتشار این ویدئوی منحصر به فرد، گفته:
«شش ماه دویدم و پیگیری کردم و اجازه گرفتم و یک ویدئو ساختم تا مردم برای نخستینبار بدانند که سوسیس و کالباس در کارخانه چطور درست میشود، اما چون از آن شرکت اسم بردم، بعضیها ناراحت هستند و میگویند که تبلیغ شده. نمیفهمم. درک نمیکنم. چرا من باید نام آنها را از ویدئو حذف میکردم و لوگوی روی لباس کارگرها شطرنجی میشد؟»
سازنده «فیلم پشت صحنه سوسیس و کالباس»، با انتقاد از استمرار تفکر برخی در دیگر رسانهها، اظهار داشته: «چرا بعضیها از من انتظار دارند پولکی باشم و تا کسی پول نداده، نشانش ندهم؟ اصلا چرا یک شرکت باید من را به کارخانهاش راه بدهد، اما بگویم به شرطی میآیم که از آنها در ویدئو اسمی به میان نیاورم؟ مگر مجبور هستند؟ من التماسشان کردم بهم اعتماد کنند و بگذارند با دوربین در خط تولید بگردم تا مردم از رخدادهای آنجا آگاه شوند. نمیفهمم! چرا من باید اسم و لوگوی کارخانه را حذف میکردم تا بعضیها ناراحت نشوند؟ اصلا چرا ناراحت شدهاند؟»
این روزنامهنگار محقق تاکید کرده: «برایم مهم نیست که بعضیها چه فکری میکنند، چون معتقدم عادت کردن به تفکر و سیاستهای آن چنانی، قدرت فکر کردن را از خیلیها گرفته است.»
اقدام این روزنامه نگار محقق خط بطلانی است بر کابوس هر روزه همه کسانی است که بعد از خستگی های روزانه و برای تهیه یک شام سریع و لذیذ در مقابل یخچال های سوپری ها با آن گلاویز می شوند: سوسیس؟ کالباس؟ دل و روده مرغ ها؟ آشغال گوشت؟
بعد از دیدن این ویدئو نفس حبس شده مان را به بیرون می رانیم و می گوییم: آخیییییییییییش ، با خیال راحت سوسیس و کالباس می خرم. اما این نکته را به توضیحات فرورتیش اضافه می کنیم که زیاده روی نه تنها در مصرف هر ماده غذایی بلکه در رفتار و خلقیات هم توصیه نمی شود. پس حد اعتدال را رعایت کنید و از زیاده روی در صرف وعده های فست فودی جدا خودداری کنید.