15-09-2016، 17:14
(15-09-2016، 17:11)لی مین هو* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه سه تابالاترش هم دخی شیطون نبود
(15-09-2016، 17:08)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2016، 17:05)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قصدشوخی بودوخودت نوشتی ابلیس
(15-09-2016، 17:04)لی مین هو* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2016، 17:03)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش هركسي لياقتت رو نداره هااا
قدر خودتو بدون حيف نشي پاي اين بشر
داداش من باتو بودم یعنی تو لیاقت منو نداری؟؟؟
داداش گل فكر كردم با اين دختره بي ادبي خخخ
ما نوكرت هم هستيم دربست خخخخ
(15-09-2016، 17:04)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2016، 17:02)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداچ بازم اشتب گفتی
اخطار بهت ميدم درست صحبت كن وگرنه سوع تفاهم پيش مياد...
درضورت تكرار توهين گزارش ميشه..
خبرمیدادی جنبه نداری
كار از جنبه گذشته ديگ داري به مليت توهين ميكني و اين يه چيز غير قابل تحمله...
سعي كن براي شوخيات يه خط قرمزي داشته باشي...
امیدوارم توهین حساب نکنی دیگه
(15-09-2016، 17:07)لی مین هو* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اونوکه عمرااا ازاسمش پیداس شیطونه
کجای اسمه بهره شیطونه؟
اشتباه گرفتی بنده با یه دخی شیطون بودم