موضوعها: 0
سپاس ها 11
سپاس شده 14 بار در 12 ارسال
حالت من: هیچ کدام
بابا گذشت موقعه ای که اینجوری اعصبانی میشدن الان اگه پسر آدم باشه خودش دستتو میگیره میبره پاساژ مگه میشه از مودل موشون ایراد بگیری عمرااا الان اگه بخوای اعصابشونو خورد کنی باید 24 ساعت آن لاین باشی باید لست سین ریسنتلی کنی باید مانتو کوتاه بپوشی باید آرایش کنی بایداز پسر عموت حرف بزنی نه از بازیگر مرد چون اونم از بازیگر زن حرف میزنه ولی هیچ وقت نمیتونه درمورد دختر عموش حرف بزنه چون اگه حرف بزنه یه دعوایی راه میندازی که بدبخت به چیز خوردن میوفته اگرم از هیکلش بد بگی شروع میکنه از هیکل مادر بزرگش حرف میزنه حتی اگه مادر بزرگه 200 کیلو باشه از نظر اونا بهترین هیکلو داره / کل کل کردنم خیلی خوبه مخصوصا وقتی کم میارن و میگن خسته ام حوصله ی کل کل ندارم
موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 7 بار در 6 ارسال
ایول عالی بود مخصوصا اونجاش ک گوفتی نگاه به موهاش بندازیمو... خخخ
موضوعها: 7
سپاس ها 448
سپاس شده 431 بار در 166 ارسال
اتفاقا اكثر پسرا به ظاهر اهميت زيادي ميدن اينو تجربه ثابت كرده
موضوعها: 12
سپاس ها 354
سپاس شده 1106 بار در 534 ارسال
24-10-2016، 14:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-10-2016، 14:47، توسط #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi.)
عزیزم دوره عوض شده.پسرابیشتردخترابه خودشون نرسن کمترهم نمیرسن
اولانیازبه آرزوی موفقیت ازجانب شمانیست ماهمیشه توکارامون موفقیم.دوماخوددرگیری نداریم.شماپرابه جای اینکه نگران وقت ماباشین برین فکرکنین چندتادروغ دیگه بهدروغایی که به دوست دختراتون میگین اضافه کنین.بعدشم مشخصه شماتوچه فکری هستین.اگه براتون مهم نبودنمیومدین توبخش مفیدبرای دخترا.البته حقم داریدبعضیاتون چنان قیافه ای واسه خودتون درست کردین که خودتونم نمیدونین جنسیتتون چیه.هه...