من مى تونمـ تو رو بيرون كنمـ از قلبمـ
فقط قبلش بايد با يه چاقو قلبمو بكشمـ بيرون ، بعد بشكافمش ، بعد تو رو بيرون بيارمـ !
ميشه يعنى ؟ ..
فقط قبلش بايد با يه چاقو قلبمو بكشمـ بيرون ، بعد بشكافمش ، بعد تو رو بيرون بيارمـ !
ميشه يعنى ؟ ..
|
بغض قلم ❥ .. |
||||||||||||||||||||||||||||||||
من مى تونمـ تو رو بيرون كنمـ از قلبمـ
فقط قبلش بايد با يه چاقو قلبمو بكشمـ بيرون ، بعد بشكافمش ، بعد تو رو بيرون بيارمـ ! ميشه يعنى ؟ ..
09-09-2016، 14:26
هر چہ داشتم
برایش روڪردم اما.. .. .. نامهرباڹ " اسیر " نشد "سیر" شد....!!!
09-09-2016، 14:27
ﻧﺨﺴﺖ ﺛﺎﻧﯿﻪﻫﺎ
ﮐﻤﯽ ﺑﻌﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪﻫﺎ ﺳﺎﻋﺖﻫﺎ ﺭﻭﺯﻫﺎ … ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﮐﻪ ﻣﯽﺁﯾﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﯽ ﺳﺎﻝﻫﺎﺳﺖ ﺩﺭﺩ ﻣﯽﮐﺸﯽ ﻭُ ﭼﯿﺰﯼ ﺣﺲ ﻧﻤﯽﮐﻨﯽ:|
ما كسى را نداشتيم برايش گريه كنيم
به خيابان زديم كسى را پيدا كنيم هيج كس نبود براى خيابان گريه كرديم .. كه هيچ كس را نداشت خيابان براى ما گريه كرد .. كه هيچ كس را نداشتيم گريه كرديم .. گريه كرد .. گريه كرديم .. گريه كرد .. گريه كرديم .. و همين طور خوابمان برد صبح بيدار شديم فراموش كرديم هيج كس را نداريم برايش گريه كنيم .. گريه كرديم ..
09-09-2016، 14:28
ڪسي ڪہ خَنجَر ِبہ پُشتَم فُرو ڪَرد
بوےِ تَنَش آشِنا بود… رآستي…! ایڹ عَطر رو خودَم برایـَــش خَریده بودم...
09-09-2016، 14:30
بُغــض هـاۍِشَــــبانـه:
دل نوشتــه هـایم استثنــا ست نه پاک نــویس دارد نه چرک نویس نه قلـم ولے بے اندازه سوز وسرما دارد خواندنش فقط یک ژاکت گـرم یک دقیقه صبـرو یک فنجان اشک و یک جگـرسوختــه میخواهد
09-09-2016، 14:32
تو ...
حواس من بودی ... از وقتی که رفتی... همه ... سراغت را میگیرند... هی میپرسند: حواســــت کجاســـــت ؟
09-09-2016، 14:32
آدما همونقدر نمیخوان حالت رو بدونن که تو میخوای بگی!
09-09-2016، 14:37
چقدر دوست داشتنے هستند
آدمهایے ڪہ تا آخر خوبند آنها ڪہ برای غرور و احساس ما هم بہ اندازه خودشان ارزش قائلند آنهایےڪہ دست دوستے مےدهند و تا همیشہ مےمانند...
09-09-2016، 14:41
حســــاب و کتاب دنیارو ک ورق میزدم از فرمـــــول عدالــــــتش خوشم اومـــــــــد
هرچیــــــزی رو بگیری که پشتش آه و التماســــــــــه؛ یه چیزی رو بایــــــد پس بدی که اسمش تقاصــــــه!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|