امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294

(23-08-2016، 16:47)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:45)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نگو دلت میاد  crying
البته خب من سریالو ندیدم و قطعا نمیتونم حسی که تو نسبت به جوفری و بازیگرش داری داشته باشم . ولی خب بازیگرشو دوس دارم و در عین حال از شخصه "جوفری" بدم میاد !
از اینکه ندو کشت متنفرم اصلا انتظار نداشتم حتی اون سرسی هم کوتاه اومد اونوقت این جوجه دستور قتل صادر کرد واسه من (:
تامن رو درست حسابی نمیشناسم ؛ اون چه جوره ؟
مثل بازیگر جوفری بازیگر تامنو هم دوس دارم کلا همرو دوس دارم  Rolleyes

تامن همون داششه نه ؟ 
اون خوبه در واقع به ظاهر تا الن خوب بوده حسودیم میشه بهش با اون دختره میخواد ازدواج کنه اه |:
جافری چندش اوره تو فیلم کاراش رو میتونی ببینی ولی تو کتاب خیلی حس رو درک نمیکنی 
فقط ند استارک و جان اسنو از وقتی راب استارک هم ریخت رو دختره حالم ازش بهم خورد |:

آره همون داداششه !
قیافش به طرز احمقانه ای مظلوم و دوس داشتنیه  Sad Heart
میتونم تصور کنم چه کارایی میکنه کتاب خیلی خوب و کامل توضیح داده همه ی کارای کاراکترارو . اون سیلی ای که تیریون بهش زد خیلی خوب بود یعنی حال کردم اساسی  :cool: Big Grin
درباره ی راب هم وای من سره ازدواجش با اون دختره چه قدر بهش فوش دادم دلیل اصلی باخت نبرد و بعدم مرگش ازدواج با اون بود اه :|
راب احمق -_-
تامن با کیه ؟ توی کتاب فعلا 9 سالشه همش (:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
آگهی
(23-08-2016، 16:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:44)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی منظورم شروع درس خوندن ها شب بیداری ها و امتحانایی ک کوچک ترین شباهتی با اون چیزی ک تو کلاس گفته نشده رو دارم می گم:|

حال میده ._.
تا وقتی تظاهر نکنی که لذت میبری از مدرسه برات عذاب اور میشه تا اخرش ._.
تو نمیدونی ما تو مدرسه چیکارا میکنیم که برای هیچکس لذت بخش نیست اون کارا  25r30

اون قسمت از مدرسه خیلی باحاله ک قیز ی دبیر و بالا میاری بعد می نه پاشو بیا پا تابلو بعد ی سوالی میده ک مث چی تو حلش میمونی:|||||

آخرین باری ک ی دبیر این بلا سرم آورده تاالا وقتی یادش می افتم می خوام بمیرم
کثافت اشغال ی بلایی سرم آورد

بااون قسمت تظاهر موافقم زیاد
نمی خوام بپرسم چی کار می کنین:|||||
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:51)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب چرا نمیری سخن گران بها یکی دیگه رو بگی ؟ :|

جدی ؟ D:

آدم ها عوض میشوند ! |:

نمیدونم چرا ولی مال تورو از همه بیشتر یادمه |:
اره خودت گفتی بم بعد از ایکه با ارین تموم کردی |:
ادم ها عوض میشن ولی نه گذشته من و نه گذشته تو تغییر میکنه
من قبول دارم دو سال پیش شاید اسکل ترین بچه فلش بودم :v
بدترین فش اون زمانم کره خر بود |:
(23-08-2016، 16:53)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همون داداششه !
قیافش به طرز احمقانه ای مظلوم و دوس داشتنیه  Sad Heart
میتونم تصور کنم چه کارایی میکنه کتاب خیلی خوب و کامل توضیح داده همه ی کارای کاراکترارو . اون سیلی ای که تیریون بهش زد خیلی خوب بود یعنی حال کردم اساسی  :cool: Big Grin
درباره ی راب هم وای من سره ازدواجش با اون دختره چه قدر بهش فوش دادم دلیل اصلی باخت نبرد و بعدم مرگش ازدواج با اون بود اه :|
راب احمق -_-
تامن با کیه ؟ توی کتاب فعلا 9 سالشه همش (:
اره نه سالشه با همون دختری که جافری قرار بود ازدواج کنه
(23-08-2016، 16:52)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ پروفمو گوش کن ..
مارلین قشنگ تهدید به مرگ میکنه آدمو :|
خیلی حماسی میخونه و میگه غریبه ها رو میکشیم :|
من اون گوش دادم حس ومپایری داشتم :v

+ تعریف کن بخندیم :v

برو باو اسکرین میگیری برای صابر پ خ میکنی |: 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 100
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Son of anarchy ، saba 3 ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:40)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب فهمیدم تیکه ی رپ مال ارسلان بود .
چه مسخره واقعا !
واسه شروع بد نبود ولی انتظار داشتم پاپ بخونه . رپی که این میخونه اخرش میشه یه چی توی سبک این 2afm اینا ..
از اینش بدم میاد چون گند میزنن به رپ واقعی !
راست میگه تکست عین بهرام و سورنا بنویسه و مثل اونا بخونه ، ولی خب نمیتونه چون کار هرکسی نیست !
کاش زودتر بکشه کنار از موسیقی :|

هر کسی سلیقه ای داره
اما من از سبک آرمین خوشم میاد
چون شاید صداش معمولی باشه اما کنترل صداش فوق العادس
و این مهمه 
خواننده باید کنترل صدای خوبی داشته باشه 

در کل نباید ارسلان خواننده می شد
این کاره نیس
آره ارسلان که قطعا این کاره نیست .
چون قیافه داره و محبوبه و جوونه دلیل نمیشه همه کاره هم بشه :|
اگه کره بود چرا (اونجا همه بازیگرا خواننده ن و همه خواننده ها بازیگر)
ولی اینجا ایرانه و استعداد یا کم یا خاموش .
سبک 2afm بد نیست ولی "رپ" نیست .
رپ که فقط خوندن روی بیت نیست تعریف رپ واقعا چیز سختیه در تعریفش فقط میتونم اسم رپرهایی مثل بهرام سورنا هیچکس حصین و زدبازی ببرم و رپ اونا خیلی با ارمین فرق داره .
یادش بخیز دبستانی که بودم دوران ، دورانه تتلو و ارمین بود همه عاشقشون بودن .. هع !
بزرگ شدیم فهمیدیم رپ چیز جالبتریه .
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط saba 3 ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوبه نمیپرسی  25r30 |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، Apathetic ، saba 3 ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:58)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوبه نمیپرسی  25r30 |:

چون کاره خاصی نمیکنیمـ Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، saba 3 ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:57)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رپ که فقط خوندن روی بیت نیست تعریف رپ واقعا چیز سختیه در تعریفش فقط میتونم اسم رپرهایی مثل بهرام سورنا هیچکس حصین و زدبازی ببرم و رپ اونا خیلی با ارمین فرق داره .
یادش بخیز دبستانی که بودم دوران ، دورانه تتلو و ارمین بود همه عاشقشون بودن .. هع !
بزرگ شدیم فهمیدیم رپ چیز جالبتریه .

اعضای زد بازی هیچکدوم رپر نیستن هیچ کدوم
اگر میخوای اونارو جا بدی تو رپرا هنوز نفهمیدی رپ چیه چون اونا به قول خودشون گنگ میخونن که بچه شاخا میشینن گوش میدن 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Apathetic ، Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:53)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:51)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب چرا نمیری سخن گران بها یکی دیگه رو بگی ؟ :|

جدی ؟ D:

آدم ها عوض میشوند ! |:

نمیدونم چرا ولی مال تورو از همه بیشتر یادمه |:
اره خودت گفتی بم بعد از ایکه با ارین تموم کردی |:
ادم ها عوض میشن ولی نه گذشته من و نه گذشته تو تغییر میکنه
من قبول دارم دو سال پیش شاید اسکل ترین بچه فلش بودم :v
بدترین فش اون زمانم کره خر بود |:

برای اینکه تو همیشه با من مشکل داشتی :|

من نمیگم دروغه ولی جدی جدی یادم نمیاد :| الان به این حرف پی بردم ک وقتی ب گذشتت نگاه میکنی میخندی :|||||

چقدر خنگ بودم :|

الان مساوی شدیم .. نه ؟ علی 2 بودی ؟ :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، saba 3 ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:58)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون کاره خاصی نمیکنیمـ Big Grin

مجبورم نکن :v

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعضای زد بازی هیچکدوم رپر نیستن هیچ کدوم
اگر میخوای اونارو جا بدی تو رپرا هنوز نفهمیدی رپ چیه چون اونا به قول خودشون گنگ میخونن که بچه شاخا میشینن گوش میدن 

.. نگو خواهشن .
مرسی .
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Aiden Pearce ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان