امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294

(23-08-2016، 16:36)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جا ارسلان اسلیپنات گوش کنید کودتا کنید ._.

من با اهنگای حامد زمانی مست کردم چی میگی تو :v
نیازی نیست بری متال گوش کنی
همین ش ن رو اگر کاملا مفهومی گوش کنی و مقصودش رو از انارشیسم و ... بفهمی کافیه 

(23-08-2016، 16:37)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتابو میخونی یا سریالو میبینی ؟
من به مرگ جوفری نرسیدم ولی خب مثل همه ی اتفاقای دیگه خیلی وقت پیش مرگ جوفری هم فهمیدم و دیدم !
اره خیلی موجود روی مخی بود .. ولی بازیگرشو دوس دارم جذابه !

فیلمشو میبینم فیلمش صحنه داره :v
بخدا اینکه ببینی فیلمو و کاری نکنی اراده پولادین میخواد |: 
بازیگرشم مثل نقشش چندش اوره اه اه اون فاحشه هرو گرفت کشت ند استارکو کشت الاغ خر با اون صداش تو فیلم داشت جون میداد تو مردن ای لذت بردم ای لذت بردم :v
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 98
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ ، Apathetic ، -Demoniac-
آگهی
خب فهمیدم تیکه ی رپ مال ارسلان بود .
چه مسخره واقعا !
واسه شروع بد نبود ولی انتظار داشتم پاپ بخونه . رپی که این میخونه اخرش میشه یه چی توی سبک این 2afm اینا ..
از اینش بدم میاد چون گند میزنن به رپ واقعی !
راست میگه تکست عین بهرام و سورنا بنویسه و مثل اونا بخونه ، ولی خب نمیتونه چون کار هرکسی نیست !
کاش زودتر بکشه کنار از موسیقی :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، saba 3 ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:37)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیازی نیست بری متال گوش کنی
همین ش ن رو اگر کاملا مفهومی گوش کنی و مقصودش رو از انارشیسم و ... بفهمی کافیه 

تو مارلین گوش کنی اوردوز میکنی :v

ب یک متالهد میگی نیازی به متال نیست ؟!
 سپاس شده توسط saba 3 ، Aiden Pearce ، Son of anarchy ، -Demoniac-

تو دیگه نوبرشی /:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط saba 3 ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:31)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:25)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی برات افتخاره تو کار دیگران دخالت کنی ؟

باهات کار ندارم جیم نشو (:

مُشکل داری نمیخواد تو جمع بگی !
مشتی افتخارت این بود که بچه نه ساله درباره اون سریال چی گفته حرف نزن :v

هدفت چیه ؟ 
 سپاس شده توسط saba 3 ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:35)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:33)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستانتوجه

می خوام ی چی بگم حالتون گرفته شه

کم تر از ی ماه دیگه مدرسه ها شروع می شه

هههههههههه
خخخخخخ

حالا بشینین گریه کنین:|||||||

...تو روحت Dodgy

تو روح عمت:|
بی ادب:||||
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:40)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه تکست عین بهرام و سورنا بنویسه و مثل اونا بخونه ، ولی خب نمیتونه چون کار هرکسی نیست !

رپ اعتراضیه درست 
این ها به اسم رپ دارن کار میکنن که در داقع طرفدارا بهشون این اسمو میدن هر کس یه ذره ریتم رو هیجانی میکنه میگن طرف رپ خونده 
رپرای خوبی داریم ما مثل یاس و هیچکو ش ن و بهرام و ... که نام نمیبرم |: 

(23-08-2016، 16:41)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدفت چیه ؟ 

هدفم یاد اوری سخنان گران بهات تو پارساله 
یادم میاد ازم سنمو پرسیدی بهت که گفتم 15 گفتی اه میخواستم زیدت بشم |: 
بگی دروغه کل فلشو رو سرت خراب میکنم -_- 
(23-08-2016، 16:40)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب یک متالهد میگی نیازی به متال نیست ؟!
تو میگی متال گوش کن کودتا کن 
راک هم گوش بدی میتونی
ش ن هم گوش بدی میتونی باید مفهمومی گوش کنی فقط -_- 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ ، saba 3 ، ḲℑℳℐÅ ، Apathetic ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:36)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2016، 16:33)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بشینین گریه کنین:|||||||

دختر جون من تو مدرسه |:
از زمانی که تو خونه ام بیشتر بهم خوش میگذره هرروز چار بار به یه نفر خراب کاری کنی بنظرت عالی نیست  ؟ |: |: |: |: 
ترور میکنم بچه ها رو |:

همه همین طورین چون اصولا مدرسه مخصوصا دوران دبیرستان
جو فوق العاده ای داره
باحاله مخصوصا اسکل کردن دبیرا رو ک اصلا نگو
یا مثلا سوژه کردن بچه ننه ها مدرسه

ولی منظورم شروع درس خوندن ها شب بیداری ها و امتحانایی ک کوچک ترین شباهتی با اون چیزی ک تو کلاس گفته نشده رو دارم می گم:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، girl of chaos ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:37)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمشو میبینم فیلمش صحنه داره :v
بخدا اینکه ببینی فیلمو و کاری نکنی اراده پولادین میخواد |: 
بازیگرشم مثل نقشش چندش اوره اه اه اون فاحشه هرو گرفت کشت ند استارکو کشت الاغ خر با اون صداش تو فیلم داشت جون میداد تو مردن ای لذت بردم ای لذت بردم :v

نه نگو دلت میاد  crying
البته خب من سریالو ندیدم و قطعا نمیتونم حسی که تو نسبت به جوفری و بازیگرش داری داشته باشم . ولی خب بازیگرشو دوس دارم و در عین حال از شخصه "جوفری" بدم میاد !
از اینکه ندو کشت متنفرم اصلا انتظار نداشتم حتی اون سرسی هم کوتاه اومد اونوقت این جوجه دستور قتل صادر کرد واسه من (:
تامن رو درست حسابی نمیشناسم ؛ اون چه جوره ؟
مثل بازیگر جوفری بازیگر تامنو هم دوس دارم کلا همرو دوس دارم  Rolleyes
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(23-08-2016، 16:44)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی منظورم شروع درس خوندن ها شب بیداری ها و امتحانایی ک کوچک ترین شباهتی با اون چیزی ک تو کلاس گفته نشده رو دارم می گم:|

حال میده ._.
تا وقتی تظاهر نکنی که لذت میبری از مدرسه برات عذاب اور میشه تا اخرش ._.
تو نمیدونی ما تو مدرسه چیکارا میکنیم که برای هیچکس لذت بخش نیست اون کارا  25r30

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، saba 3 ، girl of chaos ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان