(20-08-2016، 22:02)|| Mιѕѕ α.η.т || نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی شادی ..
من سبک قدیمی روو دوست ندارم .. واقعا نمیدونم چرا ..
مدرسه موریم رو شروع کردم ..
فاطیما عشق بی پروا رو دوست داشتی ؟ به قسمت 11 یا 12 برسی خیلی حساس میشه .. من خودم عاشق این دو قسمتش بودم با اینکه خیلی تلخ بود ..
عشق بی پروا تنها فیلمیه تا الان دیدم ک آخرش اصلا قابل پیش بینی نیست .. واقعا نمیدونم چی میشه ..
من فیلم کیریس رو دان کردم .. ولی وقتی باز کردم دیدم باز نمیشه .. خیلی چیز داغونی بود کلا :|
دبلیو چند قسمته ؟ منتظرم وقتی تموم شد بببینمش ..
عشق بی پروا بد نبود آنی
از اون سریالاییه که دوست داری بدونی بعدش چی میشه ولی جاذبه نداره
یعنی تو اولویت اول نیس
شاید هم قسمت اولش اون حس رو نداد که برم ادامه بدمش
در کل متوسط بود
سریال تو سبک عشق بی پروا کره زیاد داره مثلا:میراث،باران عشق و..
اما دبلیو از همون اول بهت یه جاذبه میده
که وای چی شد؟!
+
سریالهای درحال پخش امسال اینکه هفته ای دوبارن میره رو اعصاب آدم
من همون اول که دکترها پخش شد(فقط و فقط بخاطر شین هه) گفتم دانش می کنم اما تصمیم گرفتم به قسمتای آخر رسید این کار رو کنم تا زیاد منتظر نمونم
مثلا قسمت ده به بعد دان کنم ولی خب نشد و باید بگم درگیر سریال دیگه ای بودم و اینکه فکر کنم تصمیم خوبیه چون ما بیشتر از چهار قسمت نمی بینم در روز(البته بجز شکارچی شهر که من ده قسمت باهم دیدم:|)
برای همین میگم آنی دبلیو رو دان کن تا قسمت آخرش رو تو تابستون ببینی
مثلا من پارسال روزایی که کلاس داشتم هیچی نمی دیدم و چهار روز هفته هیچی نمی دیدم واقعا
بعد اون یه روزرو که تعطیل بودم فقط می دیدم
و دو رور دیگه مشغول کارای دانشگاه
دانشگاه سختی ای که داره و تفاوتش با مدرسه اینه حداقل چهارساعت روزت تو راهی(با اینکه دانشگاه من تو تهرانه)
برای همین من تصمیم دارم تو تابستون سریالامو تموم کنم چون مطمئنم تموم کردم یه سریال تو تابستون ممکنه یک هفته طول بکشه ولی سال تحصیلی یک ماه
(شرمنده اینا رو گفتم با اینکه جاش نیس اینجا)
+
یه پیشنهاد هم برات دارم آنی
ریممبر خیلی قشنگه(محور عشقی ش کمرنگه) ولی فوق العاده س
یا با ما هیلر ببین(:
پ.ن:ببخشید که خیلی حرف زدم._.*