(18-08-2016، 20:04)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره اصلا آدم هیچی نمیفهمه یارو چن نفرن چپیدن تو ماشین چرتو پرت می گن
(18-08-2016، 20:00)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب همونجا کجاست ؟
(18-08-2016، 19:56)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-08-2016، 19:53)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو لاک پشت نباش دیگه برادر من !
(18-08-2016، 19:51)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فصل 3 رو شروع کردم .
هنوز دویی ؟
ی زمانی ازم عقب بودی D:
من همینطوریش مث لاکپشت پیش میرم .. امروز یه بازی اساسینو نصب کردم .. دیگه خیلی قراره اروم تر پیش برم ..
اره هنوزم دو ام !
تو سریالو داری چیزی که من ارزوشو دارم و تا 18 سالگیم مجبورم صبر کنم .
من جات بودم گیم و سریال و موزیک قید همه چی رو میزدم فقط میچسبیدم به گات !
حالا یه اطلاعاتی از جایی که هستی بده ببینم چه خبره .. قسمت چندی ؟ اخرین اتفاقایی که افتادن هم بگو .
اصلا پیش نرفتم جلو .. همونجام ..
دوران تحصیلی واقعا وقت برای بازی نیست ! چقدم من درسخونم مثلا ._.
بزار اینجور بپرسم .. به نبرد بلک واتر رسیدی ؟
مرگ رنلی رو رد کردی دیگه نه ؟ ._.
قسمت بگو اسون بفهمیم دیگه .
امروز هری پاتر و فرزند نفرین شده اومد ! من نرفتم >.<
فردا حتما میرم . تو میای ؟
+ صبا جان چرته آسپرین . من تا 5 دیدم اصلا خوشم نیومد . زیادی پیچیده ست و حوصله سر بره .. این نظر منه .
جالب اینجاس ک با لباس و تفنگ پیاده میشن ژانگولر بازی در میارن بعد هیشکی ب پلیس زنگ نمیزنه ک بیاد ممنون
ولی جالب اینجاس با این موضوع چرتش چرا بازیگرا خوب دارن توش بازی می کنن