امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(03-08-2016، 21:10)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:08)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:06)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:04)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:03)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی حرف پشت این جملته:|
:|||||||||
||||||||:
ذِهنیَتِت رو راجِب این کلمات عوض کُن ._.

نه نه ذهنیتمو عوض نمیکنم:| 

ازین کلمات جلو من استفاده نکن:|
|:
استفاده کنم چه غلطی میخوای بکنی ؟!
:|

استفاده نکنی برا خودت بهتره:|
بیا منُ بزن..
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy ، -Demoniac-
آگهی
(03-08-2016، 21:09)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:03)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گپ فلشم نقش هویج داشت ..
مث بیلبو بگینز تو هابیته :v
شنیدَم اومده بودی عملیات انتحاری انجام داده بودی تو گپ رفته بودی! ..

جایی نگو ریا میشه-_-
+
سارا روزِ نحس دختر مبارک:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ ، Magical Girl ، -Demoniac-
(03-08-2016، 21:09)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باز با ایدین چارتا فوش و فوش کاری کردم .. تو چی ؟ :v
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، -Demoniac-
(03-08-2016، 21:09)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز دخترو تک به تک بهم تبریک بگید cof

Happy your day :|
tnx :498: :|

* شکلکه چون یکم حس دخترونه داشت گفتم مناسبه ک در این شرایط ازش استفاده کنم :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ḲℑℳℐÅ ، -Demoniac-
سلاممممم

مهمون نمیخواین
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Magical Girl ، -Demoniac-
(03-08-2016، 21:11)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جایی نگو ریا میشه-_-
+
نه بی شوخی |:
اومده مُخ بچه مردمو زده رفته |:
تازه من  شنیدم |:
شِنیدَن کِی بُوَد مانندِ دیدَن
میاد تیکه میندازه میرهـ
(03-08-2016، 21:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:11)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جایی نگو ریا میشه-_-
+
نه بی شوخی |:
تازه من  شنیدم |:
شِنیدَن کِی بُوَد مانندِ دیدَن
میاد تیکه میندازه میرهـ

هنوز امید هس؟
هر وخ لفت داد بگو بیام

بابد مخ بزنه:|||||||||||||
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، -Demoniac-
(03-08-2016، 21:10)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:08)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:07)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2016، 21:05)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمته ((((:

میتونی اینده رو پیش بینی کنی؟:||||||

بده عمت پیش بینی کنه
اگه عمه نداشت چی ؟ :|
در اون صورت جنابعالی پیش بینی کن
شما وارد ترید :| من پیشگوییام هیچوخت دُرُس نیستن :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(03-08-2016، 21:11)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باز با ایدین چارتا فوش و فوش کاری کردم .. تو چی ؟ :v
فقط فُحش؟!
باخودِت درگیری ، فُحش میدی دَر میری 
|:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
(03-08-2016، 21:13)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بی شوخی |:

یکی هم همش اون استیکر رو میفرستاد از گروه مینداختنش بیرون :|
مخ که جای خود داره :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان