امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(26-07-2016، 16:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 16:23)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 16:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 16:18)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 16:16)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه دبستان بودی نتم میومدی ؟ :| D: 
از کلاس دوم ابتدایی ! D:
تاریخ عضویتمو مگه ندیدی .. اون زمان که همسن الان نبودم ..
وقتی اومدم فلش تازه چهارم ابتدایی رو ت کرده بودم ! :|

باورم نمیشه :|||
من تا پنجم موبایل نداشتم |:
اوج کارم با سیستم نقاشی کشیدن بود |:
ای خدا >_<
نه ناراحت نباش .
تو کاره درست رو کردی با این حساب .
میدونی من چه قدر پشیمونم که توی بهترین دوران زندگیم (کودکی) وارد نت بعد وارد فلش شدم ؟
اگه زمان برمیگشت عقب هیچوقت فلش نمیومدم :|
به همون بازی های انلاین اینترنتی توی سایتای دیگه بسنده میکردم.

والا امکانات نبود D:
دقت کردی هرکی فلش موندگار بود بزرگترین اشتباهش همین فلش بود D:
داستانی داره اینجا .. :|
البته اینم بگم من درسته زود نت اومدم ولی تا همین پارسال گوشی نداشتم !
پارسال برای اولین بار موبایل گرفتم .
فلش اصن خودش یه زندگی ایه ها .. والا من جاهای دیگم عضو بودم ولی حتی اسمشونو الان یادم نمیاد ؛ اما این فلش لامصب تا لحظه ی مرگمم مطمئنم توی یادم میمونه :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Berserk ، -Demoniac-
آگهی
ببینید بچه ها یه سوال دارم ازتون
چرا فیلم ها و عکس های تلگرامم باز نمیشه در صورتی که نتمم قویه؟؟؟؟؟
کمکم کنید....
........................................
(26-07-2016، 15:39)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 15:36)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.....

سلام
چقد شما خوشگلی :v

__ 

مهری نفهمیدم آخر تو بودی ؟ |:

(26-07-2016، 16:21)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همه چیز برام خیلی زود اتفاق افتاد ... خیلی زود بزرگ شدم !
مطمعنم شما آشنا هستید چون چند وقت قبل هم پیام داده بودید لطفا اسپم ندید وگرنه اخظار میگیرید درصورتی که من اصلا به موضوعی نظر ندادم 
به احتمال 100درصد سحری
روزگار عجیب عجیب درگردشه مواظب حرفامون باشیم
 سپاس شده توسط -Demoniac-
تکرار
شب و روزم رو ریتم تکرار
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(26-07-2016، 16:26)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 16:24)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 16:20)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی : مگه دوست داری شوهر کنی ؟

_

ملیکا : چیزی ندارم بگم جز اینکه امیدوارم .
من همچین حرفی زدم ؟
نه من میگم مامانبزرگم دوس داره از اون حرفا بزنه ولی بابام فک میکنه این حرفا باعث میشن من به فکره شوهر و بچه بیفتم :|
درحالی که اینجور نی !
ولی بچه .. وای دلم خیلی نی نی میخواد =)

حالم بهم میخوره از همه ی بچه ها . ((:
من نی نی دوس دارم . تا 2 سال خوبه بعدش دیگه خوشم نمیاد D:
من اخه میدونی مامانم میگه وقتی بچه بودم خیلی بچه ی خوبی بودم . نی نی که بودم خیلی اروم و مهربون بودم بعد خیلی نزم و جذاب بودم همش بغلم میکردن :| (کاش الانم مثل بچگیام بودم ._.)
واس همین خیلی دوس دارم یه بچه یی بدنیا بیارم کپی بچگی خودم باشه باهاش حال کنم ! :v
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Faust ، -Demoniac-
(26-07-2016، 15:53)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان اگه اینجایی ._.
من نگفتم مردم کره بدن ! گفتم من ازشون خوشم نمیاد . حتما که ادم نباید از یکی که خوبه خوشش بیاد یا از یکی که بده بدش بیاد :|
@ɪnτersτellαr
نه , منظورم اینه که خیلی دوست داشتنین ..
 سپاس شده توسط Apathetic ، -Demoniac-
(26-07-2016، 16:26)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا (((:
 سپاس شده توسط Faust ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(26-07-2016، 16:27)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 15:39)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 15:36)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.....

سلام
چقد شما خوشگلی :v

__ 

مهری نفهمیدم آخر تو بودی ؟ |:

(26-07-2016، 16:21)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همه چیز برام خیلی زود اتفاق افتاد ... خیلی زود بزرگ شدم !
مطمعنم شما آشنا هستید چون چند وقت قبل هم پیام داده بودید لطفا اسپم ندید وگرنه اخظار میگیرید درصورتی که من اصلا به موضوعی نظر ندادم 
به احتمال 100درصد سحری

ا .. ؟ پس تشخیصت اینه که سحره؟
 سپاس شده توسط Faust ، -Demoniac-
(26-07-2016، 16:31)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا (((:

حتماً توئم تک بچه ای ((: !

از بچگی آرزو داشتم یه خواهر یا برادر داشته باشم ..

الان از همه ی بچه های دنیا متنفرم ((:
 سپاس شده توسط Berserk ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(26-07-2016، 16:31)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2016، 15:53)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان اگه اینجایی ._.
من نگفتم مردم کره بدن ! گفتم من ازشون خوشم نمیاد . حتما که ادم نباید از یکی که خوبه خوشش بیاد یا از یکی که بده بدش بیاد :|
@ɪnτersτellαr
نه , منظورم اینه که خیلی دوست داشتنین ..

ادمای خوبین ولی سلیقشون افتضاحه :|
فیلماییشون که ما و خارجیا عاشقشونیم در حد مرگ اونا دوس ندارن .
تاپیک رو اگه خونده باشی خوندی که A beautiful mind رو کم کردن بخاطر اعتراض این مردم بی سلیقشون ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Interstellar ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان