موضوعها: 65
سپاس ها 2741
سپاس شده 3115 بار در 1422 ارسال
حالت من: هیچ کدام
13-06-2016، 13:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-06-2016، 14:04، توسط girl of chaos.
دلیل ویرایش: به تو چه... فوضــول:<
)
فک کنم منظورش این بود که کُلا تعطیـلم..
به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید.
موضوعها: 117
سپاس ها 1671
سپاس شده 586 بار در 324 ارسال
حالت من:
به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید.
موضوعها: 148
سپاس ها 2330
سپاس شده 2130 بار در 1046 ارسال
میزان آرامش در زندگی شما در وضعیتی متوسط، رضایت بخش، مساعد و مطلوب قرار دارد. اگرچه شما گاهی اوقات خودتان را تحت فشار میبینید، ولی به موقع علایم و نشانههای هشدار دهنده خطر را شناسایی میکنید و خودتان را از مهلکه نگرانیها نجات میدهید و متوجه میشوید که بیدلیل خودتان را تحت فشار قرار دادهاید. در واقع نگرانی و اضطراب در موارد کمی به سراغ شما میآید که آن هم با طرز برخورد صحیح شما مشکلی ایجاد نمیکند.
موضوعها: 92
سپاس ها 1083
سپاس شده 820 بار در 346 ارسال