امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291

(20-07-2016، 23:16)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:12)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بگم چیکارت کنه علی:|

چته ؟ :|

اگه اژدها بیاد فلش ببینه من ی همچین اواتاری دارم  منو زنده میزاره ب نظرت:|
مضحکه میشم اونوخ.-.

اخ دلم 25r30
برو همون هیوجکمن بزار :v
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-
آگهی
(20-07-2016، 23:13)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:10)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واکینگ دد کی میخواد بیاد ؟ cry2 

(20-07-2016، 23:07)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر سری ازم میپُرسی :|
هلیامـ :| فُروزن :|
خدایی ؟ =)))
فشار کنکوره ببخشید .___.

راسی از فربد خبری نداری ؟

عه ؟ :|
رشتت چی بود ؟

هنو دُرُست نکرده :|
فک نکنم اصا درست کنه :|
+ هیشکی نمیومد آخریا .. فق منو ارده و تو بعضی موقه ها سر میزدیم
مث فربد .. تجربی !

دُرُس کردنش دگ زیاد برام مهم نی :/ کلن میگم .. باهاش حرف نزدی ؟ کنکورشُ چطور داده و اینا ؟

خبر دارم :|
فامیلمونه :|

بد ندادهـ
ولی گف ک زیاد خوبم نداده :|
متوسط رو ب پایین :|
ایشالا هر جا میخواد قبول میشه .. سلام برسون بهش !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac-
(20-07-2016، 23:17)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:16)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:12)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بگم چیکارت کنه علی:|

چته ؟ :|

اگه اژدها بیاد فلش ببینه من ی همچین اواتاری دارم  منو زنده میزاره ب نظرت:|
مضحکه میشم اونوخ.-.

اخ دلم 25r30
برو همون هیوجکمن بزار :v

در حالت محرومیت میاد گ.آ فش میده:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac-
احساس میکنم بالغ شدم بعد کنکور =))))
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Faust ، -Demoniac-
(20-07-2016، 23:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:13)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:10)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واکینگ دد کی میخواد بیاد ؟ cry2 

خدایی ؟ =)))
فشار کنکوره ببخشید .___.

راسی از فربد خبری نداری ؟

عه ؟ :|
رشتت چی بود ؟

هنو دُرُست نکرده :|
فک نکنم اصا درست کنه :|
+ هیشکی نمیومد آخریا .. فق منو ارده و تو بعضی موقه ها سر میزدیم
مث فربد .. تجربی !

دُرُس کردنش دگ زیاد برام مهم نی :/ کلن میگم .. باهاش حرف نزدی ؟ کنکورشُ چطور داده و اینا ؟

خبر دارم :|
فامیلمونه :|

بد ندادهـ
ولی گف ک زیاد خوبم نداده :|
متوسط رو ب پایین :|
ایشالا هر جا میخواد قبول میشه .. سلام برسون بهش !

ایشالا شما همـ هر جا ک میخوایـ قبول شی عزیزمـ
چشمـ !
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Magical Girl ، -Demoniac-
خدافـظ !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، _Lσѕт_ ، Jack Daniel'ѕ ، Faust ، -Demoniac-
(20-07-2016، 23:18)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاهی اوقات فکر میکنم میبینم خوب شد بی جواب نرفت ! جدی :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، _Lσѕт_ ، -Demoniac-
(20-07-2016، 23:21)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:18)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب همرو داد ولی.-.
(20-07-2016، 23:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:21)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب همرو داد ولی.-.

دختره رو روی صندلی داغ با خاک و خون یکسان کرد :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Faust ، -Demoniac-
(20-07-2016، 23:23)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2016، 23:22)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب همرو داد ولی.-.

دختره رو روی صندلی داغ با خاک و خون یکسان کرد :|

نیم ساعت دیگه رو صندلی بود civil war پیش میومد:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان