امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291

(13-07-2016، 21:58)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:56)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:53)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:51)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه استاد داشتیم از دوازده جلسه فقط شش جلسه اومد سر کلاس:|
عاشق دلیل غیبتش شدم:/
رفتم دانشگاه تهران اکران فیلم بود
همایش بود
:|
حالا سوال اینکه یعنی اینا از ما مهمتر بودن؟:|

اگه به استاد بگی لنگه کفش یا دانشجو کدومو انتخاب میکرد ؟ :|

متاسفانه اگه بهش بگم از دانشگاه می اندازنم بیرون:|
هیئت علمیه و اعتبار دانشگاه:|

(13-07-2016، 21:55)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا دختر اینجا نیست
همش پسره

من دخترم:|

دروغ میگه اسمش مرتضیه :| 
نه اسمم فاطیماس.-.
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
(13-07-2016، 21:58)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:56)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:53)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:51)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همایش بود

(13-07-2016، 21:55)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا دختر اینجا نیست
همش پسره

دروغ میگه اسمش مرتضیه :| 
والاع من به تو شک دارم

حتما سر گربانش هم تویی

همایش بود

عاقا دختر اینجا نیست
همش پسره

behtar az moallemaye ma an har chi bashe :|
ye moallemi dasTm khosusi tadris mikard ..

kheili bad dahan bud ! har az gahiam ba khat kesh mizad ru dasemun :|
ham pul bede beheshun ham bet tohin konan ! :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sober ، -Demoniac-
(13-07-2016، 22:00)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:58)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:57)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:54)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:52)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بزرگش ترنس بود؟v;
شرمنده اخلاق بامزگیتون
بابابزرگ من هیچ وقت طرف لاله زار نیومده چون بچه اونجا نیست
مگه اخلاق مزه داره ؟ |: 
چن سانت هس ؟ :7 

خودم میبردمش :7

لاله زار عالیه مکان بی مکاناسv:

تو چیکار سن من داری
اره اخلاق مزه هم داریم
حتما تو هم بی مکانی
خخخخخ

خخخخ تف:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
گاهی اوقات فک میکنم نسل ما هم قراره بره دانشگاه :|
(13-07-2016، 22:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 22:00)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:58)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:57)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 21:54)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده اخلاق بامزگیتون
بابابزرگ من هیچ وقت طرف لاله زار نیومده چون بچه اونجا نیست
مگه اخلاق مزه داره ؟ |: 

تو چیکار سن من داری
اره اخلاق مزه هم داریم
حتما تو هم بی مکانی
خخخخخ

تو صورتت

(13-07-2016، 22:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو به فکرت بگو کاملا درسته
......
(13-07-2016، 22:02)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2016، 22:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اخلاق مزه داره ؟ |: 

تو چیکار سن من داری
اره اخلاق مزه هم داریم
حتما تو هم بی مکانی
خخخخخ

تو صورتت

(13-07-2016، 22:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو به فکرت بگو کاملا درسته

asheqe ki shoD ? :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(13-07-2016، 22:02)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اخلاق مزه داره ؟ |: 

تو چیکار سن من داری
اره اخلاق مزه هم داریم
حتما تو هم بی مکانی
خخخخخ

تو صورتت

احسان کجایی کجایی دقیقا کجایی:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(13-07-2016، 22:04)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه اتحادیه علوم اجتماعی هم تو دانشگاه تهران بود
می خواستیم مشکلات دانشکده های علوم اجتماعیو بررسی کنیم
جاتون خالی(:
یکی اومد گفت استادشون سرکلاس از خاطراتشون با دوست دختراش میگه((:

خدایی اگه رفتم دانشگاه ای حال ایم استادا رو میگیرم

(13-07-2016، 22:05)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چیکار سن من داری
اره اخلاق مزه هم داریم
حتما تو هم بی مکانی
خخخخخ

تو صورتت

احسان کجایی کجایی دقیقا کجایی:|

رفته چای بیاره
زیر گازت روشن هست
خخخخخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان