امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟

یکم سخته نظر بدم مثلا تو همین انجمن کسی عاشقه؟Big GrinBig GrinTongueTongue هر کی عاشقه دستاشو بالا ببره Big GrinTongue من نیستم عاشق اما از یه پسره خوشم اومده نمیگم کیه !Big GrinTongue
از یکی دیگه هم خوشم اومده اونم نمیگم Big GrinTongueTongue خوب الان من چیکار کنم ؟ این اینترنتیه و من دستم به هردوشون نمیرسه چیکار کنم ؟ اخه هم شهری هم نیستن هر کی نظر داره پیغام خصوصی بده راستی هر دوشون پسرن اصلا چه فرقی داره پسر باشن یا دختر دستم بهشون نمیرسه نمیتونمم ببینمشون چه بدردی میخوره TongueBig Grin سپاس ندید سپاس نمیدم Big GrinBig GrinTongue سپاس بدید همیشه سپاس میدم Big GrinBig GrinTongue
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، hassn0 ، پارمیداnbp ، MissLone ، fat.k ، sara ss501 ، علی جوکر
آگهی
من كه كلا هيچ دوستي ندارم

ایا دوستی های خیایانی ومجازی وهر نوع دوستی رو مورد پسند می دونین؟ 3
Oreb#
 سپاس شده توسط hassn0 ، پارمیداnbp ، FARID.SHOMPET ، sara ss501 ، علی جوکر
من زندگی کاری وسیاسی رو مهم تر از خانوادگی ودوستی میدونم.
به نظرم اول آدم باید به کار وعلم اهمیت بده تا این خواسته ها.

حالا من متخصص ازدواج وخانواده نیستم که نظر بدمBig GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
 سپاس شده توسط ARMY ، hassn0 ، پارمیداnbp ، FARID.SHOMPET ، علی جوکر
منم اصلا موافق نيستم وتن ب اين جور دوستي ها نميدم
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، ARMY ، hassn0
با دوستیای خیابونی مخالفم چون تواینجور دوستیاادم بازیچه دست یه نامرد میشه ولی دوستیای مجازی رو قبول دارم شمارو نمی دونم چون تو فضای مجازی به هیچکی تاحالا وابسته نشدم ولی...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، علی جوکر
اگه تو فضای مجازی وابسته نشین وواسه سرگرمی برین بد نیس
 سپاس شده توسط علی جوکر
خوب چرا پسرا نمیان دخترا رو بگیرن تا این دوستی ها ریشه کن شه؟؟Sad؟؟من مطمئنم همه کسایی که اینجا نظر دادن و گفتن اینجور دوستی ها رو قبول ندارن،خودشون تو این خط هستن(البته همیشه استثنا هایی وجود داره!!!!!!!!)Big Grin
بدم میادAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryولی از دوست به صورت مجازی نهConfuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:Confuseds32:
**FU
FAKE
WORLD

گند زدید به انجمن 
Dodgy Dodgy  

(16-09-2012، 0:27)علی نشایی مقدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم سخته نظر بدم مثلا تو همین انجمن کسی عاشقه؟Big GrinBig GrinTongueTongue هر کی عاشقه دستاشو بالا ببره Big GrinTongue من نیستم عاشق اما از یه پسره خوشم اومده نمیگم کیه !Big GrinTongue
از یکی دیگه هم خوشم اومده اونم نمیگم Big GrinTongueTongue خوب الان من چیکار کنم ؟ این اینترنتیه و من دستم به هردوشون نمیرسه چیکار کنم ؟ اخه هم شهری هم نیستن هر کی نظر داره پیغام خصوصی بده راستی هر دوشون پسرن اصلا چه فرقی داره پسر باشن یا دختر دستم بهشون نمیرسه نمیتونمم ببینمشون چه بدردی میخوره TongueBig Grin سپاس ندید سپاس نمیدم Big GrinBig GrinTongue سپاس بدید همیشه سپاس میدم Big GrinBig GrinTongue
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟Smile
هــــــــــــــــ....
خیـــلی عجیبه....
همیشه تو لحظه هایی که داغونی فقط یه نفر میتونه آرومت کنه.....
اونم کسییه که داغونت کرده....
p336
 سپاس شده توسط sara ss501 ، علی جوکر
سلام میدونستین 80 درصد دخترا دوست پسر دارن درحالی که پسرها 40 درصد دوست دختر دارن به نظرمن دخترها با آرایش کردن پسرهای بیگناه مردم رو به تور می ندازن مگرنه ما پسرا گردن مون از مو هم نازک تره به دخترهای مردم کاری نداریم داری راه می ری یه دختر بهت متلک میگه پس کرم از خود درخت به ما چه
 سپاس شده توسط sara ss501 ، علی جوکر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Star بیوگرافی و مطالبی در مورد دکتر محمود حسابی + عکس ( قسمت 1 )
Lightbulb نظر تون در مورد حجاب چیه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان