امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290

(04-07-2016، 16:45)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 16:42)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر چی که بوده .. من دارم میگم دقت کن به چیزی که داری میگی !

خیلی گفت و گو شلوغه ؟ 
الان خیلی آدم دارن اینجا چرت میگن  ؟
اگر باشی بین ما میفهمی که بعد از پنج مین همه ارسالامون رو ویرا میکنیم 

شلوغ نباشه اونجا دو نفر پیدا میشن که گزارش کنن !

روزی 10_12 تا گزارش داریم از گفتگو .

میاییم میبینم همه ویرایش شدن .. بیکار که نیستیم .

خیلی تمایل دارید به حفظ پسرونه هاتون خیلی از شبکه های مجازی موجود هستند که میتونید راحت تر صحبت کنید .

این قوانین رو من نذاشتم چیزیه که از قبل بوده بهرحال.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، saba 3
آگهی
اینجا هیچ !

ب فکر شخصیت خودتون باشید ، با بی ادبی و شاخ بودن ب هیچ جا نمیرسید :|

- مامان بزرگ D:

خدانگهدار (:
 سپاس شده توسط saba 3 ، Faust
(04-07-2016، 16:48)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام فاطیما جان خوبی
 سپاس شده توسط sober
به به:|
 سپاس شده توسط Faust ، saba 3 ، Medusa ، ρυяρℓє_ѕку ، sober ، -Demoniac-
(04-07-2016، 16:48)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

علیک
_بــ چیـ تشبیــهمـ میکنی؟؟!
+دریــــــــا...
_چــرا؟؟!
+چــون هرچیعـ غمــ داریـ تو خودت غرقـ میکنیـ((:
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، sober
(04-07-2016، 16:48)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 16:46)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 16:43)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ، مرسی تو بهتری ؟ -.-

چیشده اینقد درگیرید ؟ اخطار دادی ب کسی ؟

خوبم فدا :*

آره ، به علی ! 

فک میکنم نیازی ب اخطار نباشه !

تو ک ثابتی و دسترسی داری ، میتونی ویرایش کنی و بهش بگی ک رعایت کنه . سه بار تذکر بعد اخطار ._.

لغو کن عزیزم (:

خیلی اخطار داره ! 

من سخت گیری نمیکنم زیاد .. اما وقتی که طرف خبر داره از عواقبش و حتی خودشم میدونه ممکنه محروم بشه تذکر لازم نیست مرضی .
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ρυяρℓє_ѕку ، sober
(04-07-2016، 16:53)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 16:48)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 16:46)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 16:43)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ، به علی ! 

تو ک ثابتی و دسترسی داری ، میتونی ویرایش کنی و بهش بگی ک رعایت کنه . سه بار تذکر بعد اخطار ._.

لغو کن عزیزم (:

خیلی اخطار داره ! 

من سخت گیری نمیکنم زیاد .. اما وقتی که طرف خبر داره از عواقبش و حتی خودشم میدونه ممکنه محروم بشه تذکر لازم نیست مرضی .

درسته .

من نبودم ، خودت چون بودی بهتر میدونی -.-

هر جور صلاح میدونی دخترمـ .-. 
 سپاس شده توسط Faust ، ρυяρℓє_ѕку ، sober
(04-07-2016، 16:54)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2016، 16:53)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ، به علی ! 

لغو کن عزیزم (:

خیلی اخطار داره ! 

درسته .

من نبودم ، خودت چون بودی بهتر میدونی -.-

هر جور صلاح میدونی دخترمـ .-.
توی پنل ببین ارسال ردتأیید شده رو ، صفحه های قبلشم بخون
اگه بیجا بود بگو لغو کنم :*
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، sober ، Brooklyn Baby
سلامـ ...
 سپاس شده توسط saba 3 ، sober

خیلی اخطار داره ! 

ی نگاهم بنداز که آخرین اخطارم ماله  کی بود و کی داد 

وقتی کسی نی 
با رفیقام چرت میگم میخندم 
یه مین بعدشم ویرایش میکنم 
در قوانینی نگفته که کسی فش داد حق نداره ویرایش کنه باید بیاد مدیر ببینه و اخطار بده 
با قوانین آشنا هم و این هم تنها انجمنی نیس که مدیرشم میدونم کار خودمو 
اون فردی که خیلی ادعای با ادبی میکنه خودشو از حالت پنهان دربیاره که اینقد معذب نباشه من مسئول اون نیستم 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 133
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان