امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290

(03-07-2016، 13:08)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش جنگ نرمه:|
یادمه اهورا میخاست بره هیشکی ادم حسابش نمیکرد جز چن نفر:|
بعد از چن وقتم ک اومد هیشکیم ادم حسابش نکرد جز منو چن نفر دیگه:| باور کن هیشکی نمیشناختش:|
با کسایی ک قبلا طرف خودش بودنم دعوا میگیره:| مطمعنن ایدینم جزوشون میشه:|
ی مشت پرو پاچه دورشو گرفتن

یه مشت اسکل اومدن شدن شاخ -_- 
من ادعای شاخ بودن نمیکنم 
ولی خوشم نمیاد یکی که نه ازش خوشم میاد نه دلم میخواد باهاش چت کنم بهم فش مادر بده -__-

(03-07-2016، 13:09)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ایدین گفتم یه کلید هست باهاش تار بزنی خواستی بگو .-.
اسکی از علی 2 رفتم :|

25r30
علی 1 هستم من :v
ایدین با من لج کرد 
شرو کرد چرت و گرت گفتن درباره من موافق هم زیاد داره مث عروسک خیمه شب بازی میمونه هر چی بگه باور میکنن
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 100
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، -Demoniac- ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(03-07-2016، 13:11)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 13:08)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد از چن وقتم ک اومد هیشکیم ادم حسابش نکرد جز منو چن نفر دیگه:| باور کن هیشکی نمیشناختش:|

من ادعای شاخ بودن نمیکنم 
ولی خوشم نمیاد یکی که نه ازش خوشم میاد نه دلم میخواد باهاش چت کنم بهم فش مادر بده -__-

حالا باس عصاب مارو قهوه ای کنی:|
ی پولی بهش  دادی رفت دیگه:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، best~boy ، -Demoniac-
(03-07-2016، 13:11)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ادعای شاخ بودن نمیکنم 

زیاد حرس نخور شیرت خشک میشه ها! |:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Aiden Pearce ، -Demoniac-
(03-07-2016، 13:08)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراضت قبوله |:
آقا این شلوغش کرد :|

برنده این میدان :v
(03-07-2016، 13:12)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بره تیر سیک کنه :v
هورمونی مث مرغ میمونه با اون سیبیلاش :v
بلد نی شام بخوره منتظره یکی بیاد همراهیش :v

(03-07-2016، 13:12)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد حرس نخور شیرت خشک میشه ها! |:

نگران نباش موز من دارم / فقط مشکلم اینه که تو --- دکمه پوز ندارم |:
خیلی کارسازه این جمله :v
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، best~boy ، -Demoniac- ، Jack Daniel'ѕ ، Silver Sun
(03-07-2016، 13:14)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 13:08)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراضت قبوله |:

(03-07-2016، 13:12)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غذا میزارن دهنش:|
باید اون لحظه میبودی:|
از خنده رگ کمرت میگرفت:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، best~boy ، -Demoniac- ، Jack Daniel'ѕ ، Silver Sun
(03-07-2016، 13:15)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم شام بخورم :v
+
علی 
پارسال رو یادت میاد ؟ 
تابستون تهی 
کل گفت و گو رو پر کرده بودیم 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Son of anarchy ، best~boy ، -Demoniac- ، Silver Sun
(03-07-2016، 13:15)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 13:14)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراضت قبوله |:

تو میونت با کمر مثه اینکه خیلی خوبه ها ! |:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، -Demoniac- ، Son of anarchy ، Silver Sun
(03-07-2016، 13:16)Aiden Pearc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی 
پارسال رو یادت میاد ؟ 
تابستون تهی 

پارسال نه 
پیرارسال:| اشکم دراومد T_T
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، -Demoniac- ، Son of anarchy ، Silver Sun
رفقا 
بدرود همگی 
شاید شب اومدم 
شایدم نه :v
بریم یه شام خوشمزه بزنیم

(03-07-2016، 13:18)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 13:16)Aiden Pearc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی 
پارسال رو یادت میاد ؟ 
تابستون تهی 

پارسال نه 
پیرارسال:| اشکم دراومد T_T

ها آره 
یادش بخیر 
احسانو اسمش esiesi بود آدم حسابش نمیکردیم |:
تو روز بیشتر از 60 بار گوش میدادمش 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط best~boy ، Jack Daniel'ѕ ، -Demoniac- ، Son of anarchy ، Silver Sun
سلام..
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، best~boy ، Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 118 مهمان