امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290

(03-07-2016، 12:17)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دیگه زیادی زر زدی حوصلم سر رفت خفه شو:|

25r30
مردک |: 
بزار شاممو بخورم |: 
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 290 90
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط هانی* ، Son of anarchy ، -Demoniac-
آگهی
(03-07-2016، 12:17)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دیگه زیادی زر زدی حوصلم سر رفت خفه شو:|

شما شامتو خوردی؟ :||||
[rtl]✘ هـیـس دخـتـر هـا فـریـاد نـمـی زنـنـد ✘[/rtl]
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، -Demoniac-
(03-07-2016، 12:17)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا سوال پرسیدم چیه من هر چی میگم میگی اسم نده من اصلا نمیدونم اسم چیه من تازه ساعت ۴ صبح امروز عضو شدم

آخی نازی.______.
(03-07-2016، 12:17)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا سوال پرسیدم چیه من هر چی میگم میگی اسپم نده من اصلا نمیدونم اسپم چیه من تازه ساعت ۴ صبح امروز عضو شدم

اسپم 
spam 
این وطیفه مدیر ثابته فک کنم 
اون یارویی که رنگش صورتیه برات توضح میده |: 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط vampire whs ، هانی* ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(03-07-2016، 12:17)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:15)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:14)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه سوال دارم اونی که صبح باهام حرف زد کی بود البته حرف که نبود ولی خو

من؟:|

(03-07-2016، 12:15)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:14)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عشقمه |: 

اع :|

چرا اومدی ؟ :| 
هدفت چی بود ؟ |: 

والا میخواستم بیام بپرسم ..
شمام وقتی ع خواب بلند میشید موهاتون مث این برق گرفته هاس یا فقط من اینطوریم؟:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(03-07-2016، 12:18)هانی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:11)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته بی احترامی نباشه منظورم شما نیستی ولی بعضی مدیرا الکی خاکی هستن  برا جلب توجه

منظور؟ :/

منظورم خودم بودم تو دوره مدیریت
فقط از خدا میخوام کمکمون کنه Blush Confused
 سپاس شده توسط -Demoniac-
(03-07-2016، 12:17)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:15)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:11)at.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته بی احترامی نباشه منظورم شما نیستی ولی بعضی مدیرا الکی خاکی هستن  برا جلب توجه

ببین مدیریت چیزی نیست 
ولی بعضیا جوری جدی گرفتن انگار رئیس جمهور شدن
منم چندسال پیش مدیر بودم
هر روز اینباکس پیام هام پر میشد 
الان که چند سال مدیر نیستمو بعد چندساله اومدم یه پیام هم ندارم 
تازه فهمیدم اونایی که بهشون میگفتم رفیق یه مشت چاپلوس بودن ! 

رفیق زیاد داشتم 
هنوزم دارم از بین این همه رفیق سه تاشون واقعن پشتمن 
دلم برای قدیمیا هم تنگ شده 
مدیر بودن تو یانجا فقط اسمت رنگش عوض میشه میتونی باهاش چس کلاس بیای -_- 
وقتی طرف با 10 تا ارسال تو انجمن بازی یهویی شد مدیرش 
و من با 4000 تا ارسال تو انجمن بازی بعد از دو سال شدم مدیرش 

انجمن اینجا پارتی بازی زیاد داره! 
ممد سلطان رو نمیدونم میشناسی یا نه 
ولی یکی از قدیمی های اینجا بود مدیر ارشدم بود 
به دلایلی رفت واسه خودش انجمن زده با چند تا مدیر سابق  دیگه
خیلی هم گرفته انجمنشون 
اونجا انجمنه نه اینجا 
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Son of anarchy ، -Demoniac-
(03-07-2016، 12:20)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2016، 12:15)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟:|

(03-07-2016، 12:15)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عشقمه |: 

اع :|

چرا اومدی ؟ :| 
هدفت چی بود ؟ |: 

والا میخواستم بیام بپرسم ..
شمام وقتی ع خواب بلند میشید موهاتون مث این برق گرفته هاس یا فقط من اینطوریم؟:|

نه فقط تو اینجوری ای |: 
من تازه وقتی از خواب پامیشم خودش خودکار حالت میگیره |: 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط vampire whs ، هانی* ، -Demoniac-
اخر اسپم چیه???
فقط از خدا میخوام کمکمون کنه Blush Confused
(03-07-2016، 12:21)best~boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن اینجا پارتی بازی زیاد داره! 
ممد سلطان رو نمیدونم میشناسی یا نه 
ولی یکی از قدیمی های اینجا بود مدیر ارشدم بود 
به دلایلی رفت واسه خودش انجمن زده با چند تا مدیر سابق  دیگه
خیلی هم گرفته انجمنشون 
اونجا انجمنه نه اینجا 

سلطان ؟ 
شنیدم دربارش ولی دیر اومدم 
یه اسل بعد عضویتم وارد انجمن شدم 
بن شده بود 
بحثو سرشو ببند بعدا مفصل چرت میگم باهات |: 

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط هانی* ، Son of anarchy ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان